Cazul lui Alex Ciorniciuc a ajuns în atenția mai multor sportivi din România. Tânărul de 22 de ani, fost atacant la juniorii lui Dinamo, a fost diagnosticat cu o tumoră pe creier, iar mulți fotbaliști din țara noastră au sărit în ajutorul său prin campanii în care au scos la licitație tricouri oficiale de joc.
Ultimul fotbalist care s-a implicat în acest caz a fost Cătălin Cîrjan, mijlocașul român care joacă la Arsenal. Cîrjan a scos la licitație un tricou de joc al lui Arsenal, semnat de toate starurile de pe Emirates.

Cătălin Cîrjan sare în ajutorul lui Alexandru Ciorniciuc! Mijlocașul lui Arsenal scoate la licitație un tricou semnat de starurile de pe Emirates

Premier League
Klopp, decizie ce naşte polemici. Pe cine a adus în stafful său, la Liverpool
ACUM 14 ORE
"Cazul medical trist al lui Alexandru Ciorniciuc mi-a atras atenția și sper ca decizia mea de a scoate la licitație un tricou al lui Arsenal, semnat de jucătorii primei echipe, să îl ajute în procesul de recuperare", a transmis Cîrjan, pe contul de Twitter.
Licitația pentru tricoul lui Cîrjan va porni de la suma de 750 de lei și se va încheia sâmbătă seară (26 decembrie), la ora 20:00.
https://i.eurosport.com/2020/12/22/2959880.jpg
Premier League
Patrick Bamford este blestemat! Vârful lui Leeds s-a reaccidentat la primul meci după revenire
ACUM 16 ORE
Premier League
Chelsea transferă un maghiar pe o sumă impresionantă! Attila Szalai, cel mai scump ungur din istorie
ACUM 19 ORE