Jurnaliștii italieni de la Calciomercato anunță că golgheterul din Serie A ar putea ajunge în fereastra de transferuri din vară la Manchester United. Conducerea diavolilor se pare că a pus ochii pe atacantul italian în vârstă de 30 de ani și l-au adăugat pe lista scurtă de transferuri pentru a îmbunătăți ofensiva echipei antrenate de Ole Gunnar Solskjaer.
Starul lui Lazio face furori în Serie A și atrage privirile cluburilor uriașe. În vârstă de 30 de ani, atacantul italian a înscris în acest sezon nu mai puțin de 30 de goluri, cu 5 goluri mai mult decât marcatorul de pe locul secund, Cristiano Ronaldo. În acest context, șefii de pe Old Trafford au în vedere să-l aducă pe italian în Premier League. Chiar și așa, presa din Italia transmite, de asemenea, că Immobile e dispus să refuze orice ofertă primită pentru a rămâne la Lazio.

Ciro Immobile, în Premier League?

Serie A
Inter, învinsă pentru prima dată în acest sezon de Serie A! A pierdut cu 3-1 în fața lui Lazio
16/10/2021 LA 18:42
Immobile s-a aflat de asemenea pe lista lui Liverpool și Napoli. Atacantul de 30 de ani ar fi fost tentat să-l reîntâlnească pe fostul lui antrenor de la Borussia Dortmund, Jurgen Klopp, însă în ultimul timp a reevaluat situația și este conștient că a renăscut la Lazio. În plus, lazialii sunt foarte aproape să se califice în Champions League la finalul acestui sezon competițional, iar Immobile nu este dispus să renunțe la munca în cadrul echipei pentru a pleca pur și simplu.
În vara anului 2016, Sevilla l-a vândut pe Immobile la Lazio pentru 9,45 milioane de euro. Acum, internaţionalul italian este apreciat la 40 de milioane de euro şi este cel mai bun marcator din Serie A, cu 27 de goluri în 26 de meciuri. Lazio ocupă locul secund în Serie A, cu 62 de puncte, la doar un punct distanță de liderii de la Juventus.

Premier League revine din 17 iunie la Eurosport!

Campionatul European UEFA
"Asta a fost crucial pentru noi!" Ce a spus Mancini după victoria Italiei din startul Euro 2020
12/06/2021 LA 05:49
Campionatul European UEFA
Două premiere istorice în meciul inaugural de la Euro 2020! Ce a reușit Italia pentru prima dată
12/06/2021 LA 05:20