Manchester City și-a mai trecut o echipă pe lista "victimelor". Trupa lui Guardiola s-a impus în deplasare cu Borussia Monchengladbach, scor 2-0, în optimile UEFA Champions League.
A fost cea de-a 19-a victorie consecutivă în toate competițiile, serie cu care "cetățenii" reușesc să sperie orice echipă din Europa.

Manchester City luptă pentru toate cele 4 trofee puse în joc

Premier League
Newcastle, transfer șocant: plătește 80 de milioane€ pentru un jucător care în 2019 costa 7 milioane
ACUM 5 ORE
La ora actuală, City se află în cursă pentru toate cele 4 trofee puse în joc: titlul în Premier League, Champions League, Cupa Angliei și Cupa Ligii.
În campionat, De Bruyne&Co se află pe primul loc, cu un avans de 10 puncte, după 25 de etape. Sâmbătă (ora 14:30), trupa lui Guardiola va primi vizita lui West Ham, iar meciul va putea fi urmărit în direct și în exclusivitate pe Eurosport 1.
"Cetățenii" se află cu un pas în sferturile Champions League, competiție pe care nu au câștigat-o vreodată în istoria clubului. De asemenea, City și-a asigurat deja locul în finala Cupei Ligii, cu Tottenham, în timp ce în Cupa Angliei s-au calificat în sferturi.

"Secretul" lui Manchester City? Sumele colosale investite în transferuri

După meciul câștigat la Budapesta împotriva lui Monchengladbach, Pep Guardiola a fost întrebat care este secretul lui City pentru seria impresionantă de 19 victorii consecutive.
Managerul spaniol a răspuns pe scurt, cu o sinceritate admirabilă:
"Avem foarte mulți bani cu care cumpărăm jucători incredibili. Ăsta e adevărul. Fără jucători de calitate nu puteam realiza aceste lucruri. Jucătorii au o relație fantastică și intră pe teren de fiecare dată cu gândul să câștige", a spus Pep Guardiola, citat de Daily Mail.
În 2008, Manchester City a intrat sub tutela Abu Dhabi United Group, iar oficialii din Emiratele Arabe Unite au investit sume astronomice pe transferuri.
Din momentul instalării lui Guardiola pe banca tehnică, în 2016, conducătorii de pe Etihad au cheltuit aproximativ 700 de milioane de lire sterline pe jucători precum Riyad Mahrez (60 mil. lire), Bernardo Silva (43 mil. lire), Kyle Walker (54 mil. lire) și, cel mai recent transfer, Ruben Dias (64 mil. lire).
De-a lungul perioadei petrecute la cârma lui City, Guardiola a cucerit 8 trofee, printre care se numără 2 titluri în Premier League (2018, 2019).
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
https://i.eurosport.com/2021/02/23/3000839.jpg
Premier League
Primele antrenamente ale lui Salah în Europa. "Am crezut că are un frate geamăn și l-a trimis pe el"
ACUM 7 ORE
Premier League
Gerrard a răspuns în 11 cuvinte interesului lui Newcastle pentru el
ACUM 8 ORE