Reuters

City a cerut asigurări de la Liverpool că autocarul echipei va ajunge în siguranță pe Anfield

City a cerut asigurări de la Liverpool că autocarul echipei va ajunge în siguranță pe Anfield

08/11/2019 la 12:32Actualizare 08/11/2019 la 12:35

Manchester City a cerut asigurări de la Liverpool că autocarul echipei poate ajunge în siguranță pe Anfield duminică. Campioana Angliei a adus în discuție o postare de pe rețelele sociale prin care fanii cormoranilor sunt mobilizați să întâmpine autocarul în drumul spre stadion.

City este îngrijorată că autocarul ar putea fi atacat de fanii lui Liverpool precum s-a întâmplat în sferturile de finală din Champions League când au fost aruncate sticle, pietre și torțe spre autocar.

Deși cluburile sunt într-un dialog constant, la fel ca înainte de fiecare meci, City ar fi ridicat această problemă. Clubul se așteaptă ca Liverpool să trateze cu seriozitate situația și dorește ca Liverpool să ofere o garanție că nu se vor repeta incindentele de acum 18 luni.

Postarea de pe rețelele sociale care a stârnit îngrijorare la City cere suporterilor să vină cu ”torțe, beri, steaguri și bannere și să se adune pe străzi până pe Anfield”.

Premier League este transmis în exclusivitate în România de Eurosport. Emisiunea Premier League Show, produsă de către Eurosport România, are loc în fiecare sâmbătă și duminică înaintea partidelor din Premier League.