articol de Romeo Ene
Ultimul nume apărut pe lista de transferuri a echipei lui Pep Guardiola este Andrija Radulovic (18 ani), de la Steaua Roşie Belgrad. Extrema sârbilor a făcut un meci fabulos împotriva lui Tottenham în sezonul trecut de Youth League.
Sârbul este urmărit de City de peste un an, iar acesta, probabil, va fi împrumutat la altă echipă în cazul unui transfer.
Premier League
Prima conferință a lui Ralf Rangnick în calitate de antrenor al lui Manchester United
IERI LA 12:50
Radulovic dorit de City
Deşi are doar 18 ani, Radulovic şi-a făcut foarte mulţi admiratori în Europa, după ce a făcut meciuri foarte bune în UEFA Youth League, dar şi în echipa mare a liderului din Serbia. Conform The Sun, City monitorizează extrema de mai bine de un an, iar în martie englezii au început discuţiile pentru un eventual transfer.
Radulovic a atras atenţia pentru prima dată anul trecut, atunci când a marcat pentru Steaua Roşie Belgrad într-o victorie cu Tottenham, scor 2-0, din Youth League.
Astfel, Spurs s-a interesat de serviciile jucătorului, însă cele mai mari şanse pentru un eventual transfer le-ar avea trupa lui Guardiola. Totuşi, chiar dacă City îl va transfera, este de aşteptat ca tânărul să nu prindă echipa şi să fie împrumutat tot la Steaua Roşie sau la unul dintre cluburile cu care englezii au o relaţie bună din întreaga lume.
Radulovic a evoluat în 9 partide pentru liderul din Serbia în acest sezon, evoluând atât fundaş stângă, cât şi mijlocaş stânga. Debutase anterior în sezonul trecut, iar acesta a evoluat pentru naţionala U17 a Serbiei, deşi jucătorul reprezentase Muntenegru în trecut, ţara în care s-a născut. City a urmărit piața sârbă în ultimii ani, Filip Stevanovic ajungând la începutul sezonului, iar Slobodan Redic la începutul anului. Anterior, au discutat cu Steaua Roșie pentru frații Luka și Ivan Ivic în 2017.
Manchester City l-a cumpărat pe Kayky, noua senzaţie din Brazilia
Potrivit jurnalistului Fabrizio Romano, expert în mercato, Manchester City va plăti 10 milioane de euro (plus bonusuri) pentru transferul lui Kayke, jucător care a impresioant în actuala stagiune din Brazilia. Tânărul atacant va semna un contract valabil pe 5 ani cu trupa lui Guardiola, iar "cetățenii" vor beneficia și de un procent de 20% dintr-un viitor transfer.
Kayky a marcat 2 goluri în 9 apariții pentru Fluminense în sezonul curent. Într-un meci disputat recent în campionat, puștiul lui Fluminense a marcat un gol superb, după ce a pornit din afara careului și a driblat spectaculos întreaga apărare adversă. În prezent, Kayky este cotat la 2 milioane de euro de transfermarkt.com.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Premier League
Ronaldo, mesaj superb pentru Carrick, omul care a ales să o părăsească pe United
IERI LA 12:13
Premier League
Solskjaer ar putea reveni în fotbal mai repede decât ar fi crezut oricine. Un mare club îl curtează
IERI LA 10:55