Premier League a anunțat astăzi suspendarea campionatului pentru restul acestei luni în urma pandemiei de coronavirus care a afectat întreaga lume. Momentan, speranța este ca actualul sezon să poate fi reluat de pe 4 aprilie cu etapa a 32-a.
În etapa a 32-a, capul de afiș este duelul dintre primele 2 clasate din Premier League, Manchester City și Liverpool. Cele două echipe sunt despărțite de 25 de puncte în clasament, Liverpool având un meci mai mult disputat. Iar derby-ul poate avea acum o însemnătate și mai mare, dacă se va disputa la data la care este programat.
În cazul unei victorii în acea partidă de pe Etihad, Liverpool va deveni matematic nouă campioană a Angliei! Echipa lui Jurgen Klopp ar avea 28 de puncte avans față de Manchester City, cu doar 9 meciuri rămase de jucat pentru echipa lui Pep Guardiola.
Liga
Primul pas pe care Real Madrid o să-l facă după finala Champions League! Pentru cine începe asaltul
ACUM 15 ORE
Înainte de suspendarea campionatului, Liverpool avea nevoie de 2 victorii pentru a reuși matematic titlul iar echipa putea să meargă din postura de campioană a Angliei pe Etihad. Acum, echipa lui Jurgen Klopp poate obține trofeul chiar pe terenul echipei care l-a câștigat în ultimii 2 ani. Pe de altă parte, Manchester City poate să oprească încoronarea celor de la Liverpool și să pună presiune pe echipa lui Jurgen Klopp în cazul unei victorii.
https://i.eurosport.com/2020/03/13/2793990.jpg
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Liga Campionilor UEFA
Real Madrid o învinge pe Liverpool și cucerește pentru a 14-a oară trofeul UEFA Champions League
ACUM 17 ORE
Fotbal
Reacția lui Klopp după zvonurile privind transferul lui Mane! "Nu mi-ar putea păsa mai puțin"
IERI LA 16:12