Premier League a anunțat astăzi suspendarea campionatului pentru restul acestei luni în urma pandemiei de coronavirus care a afectat întreaga lume. Momentan, speranța este ca actualul sezon să poate fi reluat de pe 4 aprilie cu etapa a 32-a.
În etapa a 32-a, capul de afiș este duelul dintre primele 2 clasate din Premier League, Manchester City și Liverpool. Cele două echipe sunt despărțite de 25 de puncte în clasament, Liverpool având un meci mai mult disputat. Iar derby-ul poate avea acum o însemnătate și mai mare, dacă se va disputa la data la care este programat.
În cazul unei victorii în acea partidă de pe Etihad, Liverpool va deveni matematic nouă campioană a Angliei! Echipa lui Jurgen Klopp ar avea 28 de puncte avans față de Manchester City, cu doar 9 meciuri rămase de jucat pentru echipa lui Pep Guardiola.
Premier League
Tuchel nu se va putea baza pe 2 staruri în meciul cu City! Ce a spus despre rivalitatea cu Gaurdiola
ACUM 16 ORE
Înainte de suspendarea campionatului, Liverpool avea nevoie de 2 victorii pentru a reuși matematic titlul iar echipa putea să meargă din postura de campioană a Angliei pe Etihad. Acum, echipa lui Jurgen Klopp poate obține trofeul chiar pe terenul echipei care l-a câștigat în ultimii 2 ani. Pe de altă parte, Manchester City poate să oprească încoronarea celor de la Liverpool și să pună presiune pe echipa lui Jurgen Klopp în cazul unei victorii.
https://i.eurosport.com/2020/03/13/2793990.jpg
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
Solskajer s-a plâns de arbitraj și l-a acuzat direct pe Klopp: "De atunci am văzut o mare diferență"
ACUM 17 ORE
Premier League
Klopp a fost la un pas să se bată cu Milner: "Puteai vedea în ochii lui Jurgen că nu va da înapoi"
ACUM 20 ORE