În ultima perioadă s-a vorbit intens despre posibilitatea ca Grealish să ajungă pe Etihad, însă acum lucrurile par mai clare decât oricând. Asta pentru că Pep e gata să pună la bătaie o sumă record pentru mijlocașul ofensiv: 100 de milioane de euro.
Independent anunță că, înainte de a semna noul contract cu Manchester City, Guardiola s-a asigurat că va avea un buget de transferuri pe măsură, astfel încât să câștige Champions League.
Potrivit sursei citate, City va înainta o ofertă oficială pentru Jack Grealish, marea vedetă a lui Aston Villa. Interesul nu e nou, dar până acum formația din Birmingham a refuzat orice propunere venită de pe Etihad. S-a vorbit în special de interesul lui United pentru mijlocaș.
Liga
Laporta pare decis să îl dea afară pe Koeman. Cele două nume aflate pe lista de posibili înlocuitori
IERI LA 12:14
De această dată, însă, sunt șanse să se ajungă la un acord, vorbindu-se despre o ofertă de 100 de milioane de euro. Grealish e cu siguranță la un alt nivel decât formația de pe Villa Park, iar oficialii înțeleg foarte bine că acesta nu va putea fi ținut pe loc pe termen lung.

De Bruyne, lobby pentru transferul lui Grealish la City

Interesant că pentru această mutare a insistat inclusiv Kevin De Bruyne, anunță sursa citată, belgianul fiind impresionat de adversarul din Premier League. Cel mai bun pasator al campionatului englez în sezonul trecut i-a transmis lui Pep și oficialilor "cetățenilor" că aducerea lui Grealish ar fi cea mai bună mutare, cei doi urmând să se completeze perfect.
City are în acest sezon doar 10 goluri marcate, cât golgheterul lui Everton, Calvert-Lewin. Această cifră foarte slabă e generată de absențele lui Aguero și Jesus, dar cu siguranță și de faptul că mijlocul suferă. Totul depinde de De Bruyne, după plecarea lui David Silva, iar belgianul are nevoie de un alt pasator foarte bun în echipă, capabil să creeze faze, pentru ca formația lui Pep să revină la rata de reușite din stagiunile anterioare.
4 goluri și 6 assisturi are Grealish în acest sezon pentru Aston Villa, în 9 etape de Premier League. El a devenit titular indiscutabil în naționala Angliei, în ultimele partide.
De notat că City nu e interesată doar de Grealish, de la Villa. Vicecampioana se gândește la "repatrierea" lui Douglas Luiz, fotbalist pe care l-a cedat în 2019. Totuși, "cetățenii" au păstrat o clauză de buy-back, astfel că ar putea să îl aducă înapoi pe închizător.
Dacă transferul lui Grealish se va realiza, el va reprezenta cea mai scumpă mutare din istoria lui City. Actualul record e deținut de De Bruyne, pentru care s-au cheltuit 76 de milioane de euro în stagiunea 2015-2016 (cumpărat de la Wolfsburg).
Premier League
Klopp, întrebat dacă e bucuros că Ronaldo a ajuns la Manchester United. Răspunsul germanului
IERI LA 08:21
Premier League
Solkjaer, încântat de Ronaldo. Ce a răspuns când a fost întrebat de titlu
11/09/2021 LA 17:42