Cei doi jucători au devenit piese de bază în angrenajul echipei lui Pep Guardiola în ultimele sezoane, iar conducerea de pe Etihad vrea să se asigure că nu vor pleca în următoarea perioadă, indiferent de oferte.
În ultima vreme s-a vorbit despre posibilitatea ca mai mulți jucători de top din primul "11" al lui City să plece din cauza interdicției din partea UEFA, care o va ține pe campioana en-titre din Premier League în afara cupelor europene în următoarele 2 sezoane. Potrivit Daily Mail, se pare că acest scenariu este departe de a deveni realitate, spre bucuria lui Guardiola. Mai mult, publicația britanică susține că oficialii lui City le pregătesc celor de 2 prelungirea contractelor, care, în mod normal, vor expira în 2023.

Sterling și De Bruyne, jucători de baza la City

Premier League
Englezii anunță că Guardiola ar putea prelua o națională cu nume, după ce va pleca de la City
IERI LA 15:18
Sezonul curent din Premier League a fost suspendat până pe 3 aprilie din cauza pandemiei. Până atunci, Manchester City speră să ajungă la un acord cu cei doi jucători care au pus umărul la câștigarea ultimelor 2 titluri de campioană a Angliei. Atât Sterling, cât și De Bruyne au sosit pe Etihad în 2015, iar de atunci au avut parte de o creștere impresionantă la nivelul jocului.
Amândoi sunt titulari incontestabili din primul "11" al lui Guardiola, iar tehnicianul spaniol nu își permite să-i piardă. Dacă negocierile se vor încheia cu succes, cei doi jucători se vor afla la a doua prelungire a contractelor, după cea din 2018.
https://i.eurosport.com/2017/12/21/2233234.jpg

City speră să răstoarne decizia UEFA

În contextul suspendării din Champions League, din cauza nerespectării fair-play-ului financiar, Manchester City a făcut apel la TAS pentru a anula decizia UEFA, iar răspunsul este așteptat cu sufletul la gură de Pep Guardiola și jucătorii săi.
Cu 9 etape rămase din actualul sezon, Manchester City se află pe locul 2 în Premier League, la 25 de puncte în spatele liderului autoritar Liverpool. Chiar dacă lupta la titlu este pierdută, City rămâne cu obiectivul suprem: trofeul UEFA Champions League. În mod normal, trupa lui Guardiola ar fi trebuit să dispute deja returul cu Real Madrid, din optimile de finală, însă partida a fost anulată din cauza epidemiei. Formația engleză va porni ca favorită în duelul de pe Etihad, după ce a câștigat cu 2-1 manșa tur de pe Santiago Bernabeu.
City a câștigat deja un trofeu în acest an, după finala cu Aston Villa din Cupa Ligii.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
Jurgen Klopp nu renunță! Ce a spus despre lupta pentru titlul de campioană în Premier League
IERI LA 07:06
Premier League
Manchester City vrea să-l convingă pe Erling Haaland să vină pe Etihad!
22/01/2022 LA 05:59