Sergio Aguero a intrat în ultimele cinci luni ale contractului la Manchester City iar conducerea de pe Etihad a decis să nu îi mai prelungească înțelegerea, scrie Daily Mail. Argentinianul este cel mai bun marcator din istoria lui City însă vârsta și accidentările și-au spus cuvântul el evoluând foarte puțin în acest sezon.
Având în vedere această situație, Pep Guardiola a fost nevoit ori să se bazeze pe Gabriel Jesus, ori să joace fără niciun atacant ci cu un ”vârf fals”, pe acest rol perindându-se Mahrez, Sterling sau Foden în ultima vreme.
Chiar dacă formula pare una de succes, City fiind pe primul loc și în mijlocul unei serii de 16 victorii consecutive, Guardiola vrea ca din vară să aibă un vârf capabil să facă diferența și a făcut deja lista de cumpărături.
Premier League
OFICIAL - Rafa Benitez, dat afară de Everton. Un fost jucător legendar, aproape să îi ia locul
16/01/2022 LA 15:11
Spaniolul are cinci variante pe care le ia în considerare: Erling Haaland, Romelu Lukaku, Darwin Nunez, Danny Ings și Lautaro Martinez.

Erling Haaland, principalul favorit

Soluția evidentă ar fi Erling Haaland, însă cel mai probabil se va da o bătălie serioasă în această vară. Totuși, șansele lui City par să fie destul de bune, clubul fiind capabil să plătească o sumă considerabilă dar având și forța financiară de a plăti un salariu ”astronomic”.
A doua variantă ar fi Romelu Lukaku iar belgianul ar avea parte de o adevărată întoarcere spectaculoasă în Premier League după ce a plecat chiar de la rivala Manchester United. Totuși, Lukaku se simte excelent la Inter sub comanda lui Conte iar dacă echipa sa va lua titlul în acest sezon, va fi greu de convins să părăsească Serie A.
Surpriza de pe listă este reprezentată de Danny Ings și cel mai probabil englezul este ultima variantă sau chiar una care să completeze aducerea unui atacant - Ings ar urma să intre de pe bancă oricând ar fi nevoie. Rămâne de văzut dacă englezul este dispus să mai facă o încercare la nivel înalt după eșecul de la Liverpool.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Premier League
Se "trezeşte" Liverpool! Klopp e gata să plătească o sumă impresionantă pentru "Firmino al Franţei"
16/01/2022 LA 12:53
Premier League
Arsenal, transfer neaşteptat! Arteta e pe urmele unui fost mare atacant al lui Chelsea
15/01/2022 LA 15:24