Manchester City - West Ham United, partidă care ar fi trebuit să aibă loc duminică, pe 9 februarie, de la ora 18.30, a fost amânată. Furtuna Ciara le-a stricat planurile celor de la Premier League, Manchester City luând decizia de a amâna partida din motive de siguranță!
Decizia de a amâna meciul provoacă noi bătăi de cap pentru Premier League, fiind dificil de găsit o dată la care să aibă loc acest meci. Cu atât mai mult cu cât Manchester City va mai avea un meci mutat, cel contra lui Arsenal care ar fi trebuit să se joace atunci când Man City va disputa finala Cupei Ligii Angliei contra celor de la Aston Villa. Nici acel meci cu Arsenal nu are o dată fixă în acest moment.
S-a discutat inițial ca partida să aibă loc în această săptămână, în contextul în care niciuna dintre echipe nu are vreun meci de campionat până în weekendul 22-23 februarie. Însă această variantă strică planurile pentru vacanța de iarnă, scopul până la urmă al acestei pauze. Ca atare, varianta a căzut.
Premier League
Cum va arăta Manchester City în sezonul viitor și ce impact va avea transferul lui Haaland
ACUM 7 ORE
Reprezentanții Premier League vor continua să discute în zilele următoare cu oficialii celor două echipe, astfel încât să se găsească o dată liberă.
În acest moment, data cea mai vehiculată este cea de 11 sau 12 martie, după ce City va fi disputat derbyul cu United. În acel mijloc de săptămână, "cetățenii" nu vor fi angrenați în vreo competiție, astfel că lucrurile s-ar rezolva relativ ușor din acest punct de vedere.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
Lucian Sănmărtean a ales jucătorul etapei a 38-a din Premier League
IERI LA 06:08
Premier League
Jurgen Klopp, reacție de mare clasă, după ce City a devenit campioană cu o remontada istorică
22/05/2022 LA 21:00