Victoria din ultima etapă din Premier League a celor de la Liverpool în fața celor de la Manchester City a transformat-o pe echipa lui Jurgen Klopp în favorită la titlu. Fanii speră în primul succes după 30 de ani pentru formația care are 18 titluri în palmares, fiind depășită la acest capitol doar de marea rivală, Manchester United, cea care are 20 de titluri de campioană.
Liverpool are în acest moment 9 puncte peste campioana en-titre din Premier League și 8 puncte peste Chelsea și Leicester City. Cei de la Liverpool nu au dorit să vorbească despre titlu după victoria cu Man City, în condițiile în care mai sunt de disputat încă 26 de etape până la finalul sezonului.
Liverpool a dominat ultimul an
Premier League
Jurgen Klopp vrea să dea lovitura vara viitoare! Ce super fotbalist își dorește la Liverpool
ACUM 12 ORE
Încurajator pentru fanii celor de la Liverpool este constanța dovedită de echipa lui Jurgen Klopp. Într-un clasament care ia în considerare ultimele 26 de etape din sezonul trecut, astfel încât să fie cele 38 de partide dintr-un campionat, Liverpool este lider detașat cu 101 puncte! În ultimele 38 de partide în campionat, Liverpool a avut o medie de 2.66 puncte pe partidă.
Manchester City este pe locul 2 în acest clasament, cu 10 puncte mai puțin decât Liverpool. Îngrijorător pentru Pep Guardiola este că în acest interval City a pierdut nu mai puțin de 7 partide, în timp ce Liverpool are o singură înfrângere, cea din luna ianuarie de pe Etihad.
Chelsea și Arsenal sunt echipele care ocupă următoarele poziții în acest clasament, însă doar primii au un avantaj considerabil. În schimb, Arsenal este cu puțin în fața celor de la Man United, Leicester City sau Tottenham.
Liga
Laporta pare decis să îl dea afară pe Koeman. Cele două nume aflate pe lista de posibili înlocuitori
IERI LA 12:14
Premier League
Klopp, întrebat dacă e bucuros că Ronaldo a ajuns la Manchester United. Răspunsul germanului
IERI LA 08:21