Transferul lui Coutinho de la Liverpool la Barcelona a ținut prima pagină a ziarelor din Catalunya și Anglia mai bine de 6 luni. Brazilianul nu a ascuns faptul că își dorește transferul iar cei de la Liverpool au cedat până la urmă. Nu însă fără să se asigure că situația nu se va mai repeta în perioada următoare.
Atunci când a fost semnat contractul de transfer, cei de la Liverpool au insistat pentru o clauză care să stipuleze că Barcelona va trebuie să plătească 100 de milioane de euro în plus pentru orice jucător al lui Liverpool pe care va dori să-l transfere! Astfel, catalanii nu au mai încercat să transfere vreun jucător de la echipa lui Jurgen Klopp până acum.

Clauza a expirat

Premier League
OFICIAL - Rafa Benitez, dat afară de Everton. Un fost jucător legendar, aproape să îi ia locul
16/01/2022 LA 15:11
Deși cei de la Barcelona au fost reticenți în a accepta clauza, au acceptat până la urmă deși au fost conștienți că aceasta îi va împiedica să mai încerce vreun transfer de la Liverpool. Însă această clauză a expirat, anunță Liverpool Echo, iar Barcelona poate negocia cu Liverpool pentru orice jucător la fel ca toate celelalte cluburi.
Transferul lui Coutinho la Barcelona nu a funcționat însă decât pentru Liverpool dintre părțile implicate. Jucătorul nu s-a integrat la Barcelona și a fost împrumutat pentru acest sezon la Bayern. În schimb, banii primiți pe Coutinho au ajutat-o pe Liverpool să transfere 2 jucători care au devenit vitali pentru Jurgen Klopp: Virgil Van Dijk și Alisson Becker.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
Se "trezeşte" Liverpool! Klopp e gata să plătească o sumă impresionantă pentru "Firmino al Franţei"
16/01/2022 LA 12:53
Fotbal
Absențele lui Salah și Mane, resimțite pentru Liverpool în egalul cu Arsenal din Cupa Ligii Angliei
14/01/2022 LA 15:25