Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Clauza inedită a lui Jurgen Klopp la Liverpool. Ce a cerut germanul conducerii atunci când va pleca

Vlad Dumitrescu

Actualizat 18/02/2021 la 10:45 GMT+2

În ciuda zvonurilor din ultima vreme, sunt șanse foarte mici ca Jurgen Klopp să plece de la Liverpool prea curând.

Liverpool manager Jurgen Klopp

Credit imagine: Getty Images

După înfrângerea lui Liverpool de la Leicester, au apărut mai multe zvonuri privind o posibilă problemă între jucători și Jurgen Klopp. Germanul a intervenit și a precizat clar că nu este nimic adevărat, confirmând că nu are de gând să plece de la Liverpool prea curând.
”Nu am nevoie de o pauză. În privat, am avut o perioadă mai grea, dar vom gestiona totul ca o familie, 100%”, a declarat el.
Răspunzând unei întrebări privind apariția unui banner de susținere din partea suporterilor, el a adăugat: ”Am auzit de ambele (de zvonuri și de banner). Bannerul a fost drăguț, nu simt că am nevoie de susținere specială, dar a fost un gest frumos. Nu am nevoie de o pauză. Sunt plin de energie, avem parte de o provocare interesantă acum, dar o vom depăși împreună, jucând fotbal. Nu trebuie să-și facă nimeni griji pentru mine”.

Clauza lui Jurgen Klopp

În decembrie 2019, Jurgen Klopp a semnat o prelungire de contract cu Liverpool până în 2024, iar noua înțelegere cuprinde o clauză de reziliere neobișnuită. Nu este motiv de îngrijorare pentru fanii lui Liverpool, însă trebuie menționat că germanul a declarat în trecut că nu vrea să stea la Liverpool mai mult decât prevede actualul contract.
Clauza prevede ca Liverpool să se ocupe de tot ce ține de mutarea lui Jurgen Klopp în Germania, acolo unde vrea să se mute după ce îi expiră contractul. Cormoranii trebuie să îi asigure lui Klopp o călătorie sigură înapoi în Germania.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo