Conform informațiilor Daily Mail, contractul semnat de Tuchel săptămâna trecută are o clauză care prevede că germanul va rămâne la Chelsea dacă va califica echipa în UEFA Champions League pentru următoarele două sezoane.
Tuchel a recunoscut înainte de victoria cu 2-0 în fața lui Burnley că nu a fost mulțumit că înțelegerea este valabilă pe 18 luni însă a precizat că grijile sale s-au linișitit la gândul că își poate prelungi contractul dacă va face performanță.
Premier League
Newcastle, transfer șocant: plătește 80 de milioane€ pentru un jucător care în 2019 costa 7 milioane
22/10/2021 LA 11:08
În discuțiile inițiale cu conducerea lui Chelsea, purtate înainte ca Frank Lampard să fie demis, Tuchel avea mari îndoieli și nu dorea să preia Chelsea în mijlocul sezonului dar și-a schimbat părerea după ce oficialii londonezi i-au transmis că postul s-ar putea să nu mai fie disponibil la vară.
”La început mă îngrijora. De ce doar 18 luni? Dar apoi m-am gândit: cu ce ar fi diferit dacă îmi dau patru ani? Pot să mă dea afară oricum”, a declarat Tuchel.

PLANUL LUI THOMAS TUCHEL LA CHELSEA

Clubul îl va susține pe Tuchel în fereastra de transferuri din vară. Conducerea lui Chelsea a identificat deja mai mulți pretendenți pentru postul de atacant central, iar Erling Haaland rămâne principala țintă pentru formația de pe Stamford Bridge.
Dacă norvegianul rămâne pe lista de cumpărături a lui Roman Abramovich, nu același lucru poate fi spus despre Declan Rice. Mijlocașul celor de la West Ham, crescut la academia lui Chelsea, este unul dintre cei mai buni jucători din Premier League la ora actuală și a fost dorit intens de Frank Lampard în vară, însă se pare că Tuchel nu îl mai consideră o prioritate.
Tuchel îl dorește mai degrabă pe adolescentul Jude Bellingham de la fostul său club, Borussia Dortmund, în locul lui Rice. Mai mult, Tuchel ar dori să îl aducă pe Stamford Bridge și pe Marquinhos, unul dintre jucătorii săi preferați la PSG, însă transferul ar fi unul complicat - brazilianul a declarat în repetate rânduri că dorește să-și încheie cariera la PSG, acolo unde este și căpitan.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Premier League
Primele antrenamente ale lui Salah în Europa. "Am crezut că are un frate geamăn și l-a trimis pe el"
22/10/2021 LA 09:09
Premier League
Gerrard a răspuns în 11 cuvinte interesului lui Newcastle pentru el
22/10/2021 LA 08:09