Watford a confirmat că Gueye va ajunge pe Vicarage Road pe 30 iunie și va semna un contract pe cinci ani, el fiind liber de contract iar clubul englez a publicat informațiile pe rețelele de socializare.
Watford ar fi ajuns la un acord pentru a-l achiziționa pe mijlocașul celor de la Le Havre când îi expiră contractul în această vară. Însă acesta nu pare să mai fie cazul după declarațiile agentului Pierre-Henri Bovis.
El a declarat pentru The Athletic: ”Nimic nu este stabilit. Avem un ”așa-zis” contract din ianuarie. Acum încercăm să rezolvăm niște probleme. Circumstanțele sunt ciudate. Faptul că cei de la Watford au ieșit public nu schimbă nimic pentru noi. Nu știm unde ar putea ajunge Pape Gueye”.
Premier League
United a renunțat la Rice și pregătește transferul anului. Mutarea care o face cea mai bună din lume
ACUM 15 ORE
Disputa pare să aibă la centru comisioanele acordate agenților, deoarece Watford a ajuns la un acord cu Gueye în ianuarie, el fiind la acel moment reprezentat de alt agent - Bakari Sanogo.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
Paul Ince îl face praf pe Jadon Sancho: "Nu te joci FIFA! Tu te-ai uitat la Giggs ce făcea?"
ACUM 17 ORE
Premier League
Haos în Premier League! Incredibil câți fotbaliști din Anglia s-au vaccinat
ACUM 18 ORE