Directorii cluburilor din Premier League au primit un avertisment din partea oficialilor competiției în cazul în care acest sezon ar urma să nu se încheie. Mai exact, cluburile ar urma să plătească 762 de milioane de lire, precizează jurnaliștii de la The Athletic. Suma uriașă ar rezulat din încălcarea contractului încheiat pentru drepturile interne și internaționale de televizare.
Comunicatul a ajuns la toate cele 20 de cluburi după ședința convocată în regim de criză joi, la sediul Premier League din Londra. Suspendarea sezonului din Premier League ar reprezenta un real dezastru pentru Sky, una dintre cele două televiziuni autohtone principale din Anglia, cu sume de încasare uriașe în fiecare zi. Reprezentanții Sky nu pot atrage în acest moment prea mulți clienți și nici nu își pot face publicitate în condițiile în care transmisiile lor nu conțin actualitate în sport.

Măsuri extreme pe care cluburile le-ar putea adopta în acest caz

Premier League
Se prefigurează cel mai mare scandal din ultimul timp, în Premier League!
ACUM O ORĂ
Cluburile primesc bani din televizări de două ori pe an, în august și în februarie, așa că au primit banii de curând, însă multe dintre cluburile din Premier League sunt hotărâte să dispute meciuri fără public ca să nu piardă banii, asta pentru că la unele echipe există dificultăți financiare uriașe.
În multe dintre aceste cazuri este vorba despre salariile pe care oficialii acestor cluburi trebuie să le plătească jucătorilor care au un venit mult prea mare. Astfel, multe dintre cluburi ar prefera ca meciurile din Premier League să aibă loc, iar jucătorii să fie testați în mod constant.
În orice caz, situația din campionatul Angliei nu este una tocmai bună în acest moment, asta pentru că Premier League, împreună cu celelalte competiții de fotbal din Anglia, vor fi suspendate cel puțin până pe 30 aprilie. Decizia a fost anunțată joi, în urma videoconferinței organizate de oficialii Premier League și cele 20 de cluburi din topul fotbalului din Anglia.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
Fanii lui Liverpool își pun speranțele în Philippe Coutinho. "Am primit o mulțime de mesaje!"
ACUM 2 ORE
Premier League
Klopp le cere fanilor lui Liverpool să îi facă o primire specială legendei Origi la ultimul său meci
ACUM O ZI