Conform informațiilor Daily Mail, cluburile din Premier League ar putea intra într-o confruntare cu televiziunile din Anglia care au drepturile de televizare pentru competiție, în cazul în care nu își vor îndeplini angajamentele privind meciurile până pe 31 iulie. Ca parte a pachetului de transmisiuni din Premier League, care valorează trei miliarde de lire sterline, televiziunile pot transmite în total 180 de partide.
Însă suspendarea campionatului dar și incertitudinea privind momentul în care se va încheia sezonul lasă cluburile din Premier League în poziția în care nu își pot respecta contractele cu televiziunile. Rămâne de văzut dacă televiziunile sunt dispuse să între într-o bătălie legală pentru a-și recupera măcar o parte din bani, ceea ce ar însemna o pierdere de până la 40 de milioane de euro pentru fiecare club. Conform surselor Daily Mail, cluburile nu vor accepta o astfel de situație și au început deja să se pregătească pentru acest scenariu.
Președinții clubului sunt conștienți ce implicații financiare ar aduce o situație în care sezonul nu este încheiat. Însă cum actualul contract cu televiziunile expiră în 2022, cluburile realizează că televiziunile trebuie să păstreze o relație bună cu Premier League în vederea viitoarelor negocieri. Astfel, cluburile deja se consultă cu avocați privind această situație și plănuiesc să se folosească și de negocierile pentru viitorul pachet de drepturi într-un eventual conflict cu televiziunile.
Premier League
United a renunțat la Rice și pregătește transferul anului. Mutarea care o face cea mai bună din lume
ACUM 19 ORE
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestui
Premier League
Paul Ince îl face praf pe Jadon Sancho: "Nu te joci FIFA! Tu te-ai uitat la Giggs ce făcea?"
ACUM 21 ORE
Premier League
Haos în Premier League! Incredibil câți fotbaliști din Anglia s-au vaccinat
ACUM O ZI