În urma acestei întâlniri, cluburile au decis ca deadline-ul să fie pe 1 septembrie ora locală 17:00 (19:00 ora României). De asemenea, următorul sezon din Premier League va începe pe 8 august 2020.
În ultimele două sezoane, fereastra de transferuri din Anglia s-a încheiat înainte să înceapă campionatul, la începutul lui august. Totuși, deadline-ul pentru majoritatea Europei este la începutul lui august. Astfel cluburile engleze consideră că sunt dezavantajate.
Finalul ferestrei de transferuri a fost mutată la începutul lui august în Anglia în urma unor plângeri din partea cluburilor și managerilor, cei care susțienau că acest lucru perturba competiția pentru că încă se puteau face achiziții după începutul sezonului. Englezii au sperat ca și restul Europei să le urmeze exemplul, însă acest lucru nu s-a întâmplat.
Premier League
OFICIAL - James Rodriguez, adio Everton! Transfer total neașteptat pentru fostul star al lui Real
IERI LA 10:50
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, insa ele se regasesc in continuare la principalii operatori de pe piata. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
Dezastru pentru Rafa Benitez: mai mult de jumătate dintre titularii lui Everton sunt accidentați
IERI LA 07:16
Premier League
Nici Van Dijk, nici Ruben Dias. Rio Ferdinand a numit cel mai bun fundaș central din Premier League
21/09/2021 LA 06:38