În urma acestei întâlniri, cluburile au decis ca deadline-ul să fie pe 1 septembrie ora locală 17:00 (19:00 ora României). De asemenea, următorul sezon din Premier League va începe pe 8 august 2020.
În ultimele două sezoane, fereastra de transferuri din Anglia s-a încheiat înainte să înceapă campionatul, la începutul lui august. Totuși, deadline-ul pentru majoritatea Europei este la începutul lui august. Astfel cluburile engleze consideră că sunt dezavantajate.
Finalul ferestrei de transferuri a fost mutată la începutul lui august în Anglia în urma unor plângeri din partea cluburilor și managerilor, cei care susțienau că acest lucru perturba competiția pentru că încă se puteau face achiziții după începutul sezonului. Englezii au sperat ca și restul Europei să le urmeze exemplul, însă acest lucru nu s-a întâmplat.
Premier League
Real Madrid, în corzi! Marea țintă a lui Perez, după ratarea lui Mbappe, a ales Liverpool
ACUM 5 ORE
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, insa ele se regasesc in continuare la principalii operatori de pe piata. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
Jurgen Klopp, reacție de mare clasă, după ce City a devenit campioană cu o remontada istorică
ACUM 15 ORE
Premier League
Guardiola, uluit de Liverpool: "N-am văzut în viața mea așa echipă". Pep, gluma anului
ACUM 16 ORE