Cluburile din Premier League au hotărât revenirea la maxim 3 înlocuiri pe meci, dar și la prezența a maxim 7 jucători pe banca de rezerve. Acest lucru a venit ca urmare a nemulțumirilor tot mai dese ale unor cluburi din partea de jos a clasamentului, care au susținut că regulile după care s-a jucat ăn ultima parte a sezonului trecut sunt în avantajul echipelor mari.
https://i.eurosport.com/2020/07/05/2845436.jpg

Chelsea a propus rămânerea la 5 schimbări

Premier League
Thomas Tuchel, gest absolut superb față de menajera sa, în perioada în care o antrena pe PSG
ACUM 8 ORE
Așa cum era normal, cluburile foarte puternice, cu loturi numeroase și valoroase în același timp au dorit să se continue după regula celor 5 modificări permise.
Chelsea a fost clubul care a înaintat această propunere, iar cluburile mari, care au terminat în prima parte a campionatului au votat pentru.
Dar echipele mai slab cotate s-au opus și au votat pentru revenirea la regulamentul inițial, argumentele aduse în special de cei de la Aston Villa în acest sens fiind foarte convingătoare.
Dintre echipele nou-promovate, niciuna nu a fost de acord cu regula celor 5 înlocuiri.
În ceea ce privește numărul maxim de rezerve care pot fi convocate la un meci, rezultatul votului a fost egal, 10-10. Dintre noile promovate Leeds ar fi dorit ca pe banca de rezerve să stea 9 jucători în loc de 7.
Cum regulamentul din Premier League prevede ca pentru modificarea unei reguli trebui să fie de acord minim 14 echipe, începând cu noul sezon pe banca de rezerve vor putea lua loc maxim 7 jucători, așa cum s-a întâmplat până la întreruperea campionatului din luna martie.
Premier League
Lukaku poate fi oprit într-un singur mod: "L-aș lovi, i-aș șopti mizerii la ureche"
IERI LA 14:53
Premier League
Guardiola, enervat pe o parte a fanilor lui City: "Mi se pun vorbe în gură"
IERI LA 13:20