Jurgen Klopp este fără doar și poate cea mai puternică voce care cere implementarea celor cinci schimbări disponibile pe meci. De partea antrenorului campioanei din Premier League sunt și alți tehnicieni mari, ai cluburilor mari din Anglia, cum ar fi Jose Mourinho, Frank Lampard, Pep Guardiola sau Ole Gunnar Solskjaer. Azi, cele 20 de cluburi din Premier League s-au reunit pentru a discuta din nou implementarea acestei reguli, a treia oară de la realuarea campioantului, oprit în martie din cauza pandemiei de coronavirus.
Marii antrenori din Premier League nu au avut noroc nici de această dată, asta pentru că 10 cluburi au votat împotriva implementării noii reguli. Potrivit presei britanice, pentru ca regula să treacă de etapa votului și să fie adoptată în Premier League, aceasta ar fi avut nevoie de 14 voturi în favoarea. Azi, doar 10 cluburi au fost dispuse să răspundă afirmativ.

Jurgen Klopp cere revenirea la 5 schimbări pe meci

Premier League
Scouterii lui Liverpool, pe urmele unui star de la Cupa Mondială! Klopp, mare fan al fotbalistului
28/11/2022 LA 14:38
Echipele mari și-ar fi dorit continuarea cu regulamentul din finalul sezonului trecut, invocând calendarul foarte comprimat și necesitatea de a utiliza cât mai mulți jucători. Echipele mai mici însă nu au fost de acord, considerând că cele 5 schimbări pe meci le dezavantajează vizibil, deoarece loturile lor nu sunt atât de valoroase precem cele ale granzilor.
Jurgen Klopp a primit în schimb și o veste bună, însă luând în calcul multitudinea de jucători accidentați pe care nu se poate baza în perioada următoare, este greu ca germanul să găsească partea plină a paharului. Mai exact, giganții din Premier League vor putea să aibă pe banca de rezerve nouă jucători, astfel că variantele vor fi mai numeroase.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Fotbal
Reacția amuzantă a lui Guardiola când a aflat data duelului cu Liverpool din optimile Carabao Cup
11/11/2022 LA 17:14
Premier League
Klopp a dezvăluit "una dintre cele mai mari greșeli din viața sa". Ce transfer a ratat neamțul
09/11/2022 LA 16:02