Cluburile din Premier League doresc schimbarea regulamentului pentru ultimele 9 etape rămase de juc din actualul sezon. Una dintre schimbările cele mai importante este legată de numărul de schimbări: cluburile doresc să fie permis să poată face 5 schimbări în timpul partidelor pentru a putea face față la programul încărcat care va exista după reluarea fotbalului.
Teama cluburilor este că partidele se vor disputa la foc automat, într-o perioadă scurtă de timp, asta după o pauză lungă pentru jucători fără fotbal, pauză mai lungă decât au avut jucătorii pe tot parcursul carierelor lor.

Fără VAR

Liga Campionilor UEFA
Iresponsabilitate fără margini. Cauzele pentru "explozia" de coronavirus în Paris. Ce susține presa
02/04/2020 LA 09:18
În prezent, cluburilor pot să numească 7 jucători pe banca de rezerve și doar 3 pot să intre pe teren pe parcursul partidelor. Cluburile doresc ca numărul schimbărilor permise să fie mărit la 5 pentru a evita posibile accidentări musculare.
Ideea este susținută de managerii din Premier League. Vineri va avea loc o nouă videoconferință cu Premier League și cluburile iar această schimbare a regulamentului va reprezenta unul dintre subiectele dezbătute.
O altă schimbare de regulament este legată de VAR, fiind șanse mari ca acesta să nu mai fie folosit pentru ultima parte a sezonului. Acest lucru se va întâmpla deoarece, conform regulamentului, în camera VAR se află 3 arbitri care analizează fazele iar distanțarea socială nu este posibilă în acest condiții.
Totuși, Federația engleză este determinată să păstreze sistemul VAR pe termen lung, în ciuda controverselor din acest sezon.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
Blestemul numărului "9", la Chelsea. Lukaku, ultimul de pe o listă lungă de eșecuri
30/06/2022 LA 09:21
Premier League
Sadio Mane vs Darwin Nunez. Iese pe plus Liverpool? Plusuri și minusuri pentru cei doi
29/06/2022 LA 11:51