Apelul pregătit de Manchester City la Tribunalul de la Lausanne poate avea consecințe importante pentru echipa lui Pep Guardiola. Nu doar pentru că la mijloc este o eventuală suspendare de 2 ani din cupele europene, sancțiune dictată de UEFA și cu care se luptă avocații lui Man City, ci și pentru că un verdict nefavorabil "cetățenilor" poate aduce sancțiuni din partea Premier League.
The Athletic dezvăluie că mai multe cluburi din Premier League își doresc ca aceștia să fie pedepsiți și pe plan intern. Acestea consideră că City a dus la o creștere a inflației pieței deoarece a plătit prețuri peste medie pentru jucători, dar și pentru tacticile de recrutare a juniorilor și a antrenorilor de la academii.
De asemenea, mai multe cluburi și-au exprimat indignarea legată de tactica adoptată de către City împotriva UEFA, simțind că această contraofensivă nu se justifică și că ar fi trebuit să admită că au încalcat regulamentul.
Premier League
Pep Guardiola i-a mulțumit lui Liverpool pentru felul în care a jucat în acest sezon
ACUM 7 ORE
Însă celelalte cluburi din Premier League nu doresc ca Manchester City să fie retrogradată din Premier League, considerând că venirea șeicilor a avut și un impact pozitiv asupra forței campionatului și a imaginii competiției.
Cu toate că unele rivale ale lui City vor solicita sancțiuni dure, alte cluburi sunt de părere că Premier League nu ar trebui să asculte opiniile acestora și să ia o decizie independentă de dorința altor cluburi, mai scrie The Athletic.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
Erling Haaland a cheltuit o sumă impresionată pentru a face cadouri foștilor colegi de la Dortmund
IERI LA 04:47
Fotbal
Guardiola a pus ochii pe un mijlocaș din Premier League! Cine e așteptat în locul lui Fernandinho
19/05/2022 LA 08:30