Oficialii echipelor de top din Premier League vor decide săptămâna aceasta dacă vor modifica perioada de transferuri din vară, a anunțat directorul executiv al primei ligi din Anglia, Richard Masters. În 2018, oficialii cluburilor au votat pentru a da startul perioadei de mercato în ziua de dinaintea sezonului și nu ca înainte, când perioada de transferuri se încheia pe 31 august. În 2019, mercato de vară a început pe 9 august. În 2020, perioada de mercato va debuta la mijlocul lunii august.
Cu toate acestea, modificarea este în continuare discutată pentru că echipele de top din Premier League riscă să cedeze jucători valoroși către cluburile europene după finalizarea ferestrei de transferuri întrucât nicio altă ligă nu ia în calcul schimbarea perioadei de mercato din vară.

Ce spune directorul executiv cu privire la perioada de mercato

Premier League
Klopp e gata de un transfer genial! Ia de la o rivală un fotbalist de titlu, pe o sumă simbolică
ACUM O ZI
Richard Masters a vorbit despre cum poate afecta ieșirea Marii Britanii din Uniunea Europeană perioada de mercato din Premier League din vară: “Vom avea o nouă discuție săptămâna aceasta, există o posibilitate ca perioada de transferuri să se modifice. Unul dintre motive este că sistemul de imigrare se va schimba, iar anul acesta va fi probabil ultima dată când există libertate deplină, cluburile vor dori să profite de fereastra mai mare de transferuri. Există două opțiuni – nu schimbăm nimic sau mutăm data. Oficialii se vor gândi și vor decide pentru ei înșiși la finalul săptămânii” – Richard Masters pentru Sky Sports
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
El e "cel mai dorit" jucător din lume: are deja 6 oferte, urmând a pleca gratis de la clubul actual
25/09/2021 LA 11:55
Premier League
Moment fabulos cu Sir Alex: "A luat-o razna la telefon, înjura și urla. Știți ce a făcut mama?"
25/09/2021 LA 09:31