Oficialii echipelor de top din Premier League vor decide săptămâna aceasta dacă vor modifica perioada de transferuri din vară, a anunțat directorul executiv al primei ligi din Anglia, Richard Masters. În 2018, oficialii cluburilor au votat pentru a da startul perioadei de mercato în ziua de dinaintea sezonului și nu ca înainte, când perioada de transferuri se încheia pe 31 august. În 2019, mercato de vară a început pe 9 august. În 2020, perioada de mercato va debuta la mijlocul lunii august.
Cu toate acestea, modificarea este în continuare discutată pentru că echipele de top din Premier League riscă să cedeze jucători valoroși către cluburile europene după finalizarea ferestrei de transferuri întrucât nicio altă ligă nu ia în calcul schimbarea perioadei de mercato din vară.

Ce spune directorul executiv cu privire la perioada de mercato

Premier League
Blestemul numărului "9", la Chelsea. Lukaku, ultimul de pe o listă lungă de eșecuri
30/06/2022 LA 09:21
Richard Masters a vorbit despre cum poate afecta ieșirea Marii Britanii din Uniunea Europeană perioada de mercato din Premier League din vară: “Vom avea o nouă discuție săptămâna aceasta, există o posibilitate ca perioada de transferuri să se modifice. Unul dintre motive este că sistemul de imigrare se va schimba, iar anul acesta va fi probabil ultima dată când există libertate deplină, cluburile vor dori să profite de fereastra mai mare de transferuri. Există două opțiuni – nu schimbăm nimic sau mutăm data. Oficialii se vor gândi și vor decide pentru ei înșiși la finalul săptămânii” – Richard Masters pentru Sky Sports
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
Sadio Mane vs Darwin Nunez. Iese pe plus Liverpool? Plusuri și minusuri pentru cei doi
29/06/2022 LA 11:51
Premier League
Chelsea încearcă să dea o dublă lovitură: negociază pentru doi jucători de la City
28/06/2022 LA 06:52