Fotbalul este oprit în Marea Britanie de la jumătatea lui martie din cauza pandemiei de coronavirus în urma căruia peste 182.000 de persoane au fost infectate iar peste 28.000 au decedat.
Cele 20 de cluburi din Premier League au participat la o videoconferință vineri în care au analizat planurile pentru revenirea la antrenamente în această lună însă au amânat luarea unei decizii privind reluarea sezonului până va exista o aprobare a guvernului. Guvernul a stabilit inițial data de 7 mai pentru a reevalua situația privind restricțiile.
”Cluburile din Premier League au parte de un coșmar. Ele tot spun că cea mai importantă este sănătatea dar în privat spun că este nevoie de revenirea fotbalului. Le-aș respecta mai mult dacă ar fi spune direct: ”Trebuie să acceptm riscurile de sănătate, suntem dispuse să ni le asumăm”, a scris Neville pe Twitter. El a completat: ”Dar nu vor face asta pentru că le este frică de moarte!”.
Premier League
Se prefigurează cel mai mare scandal din ultimul timp, în Premier League!
ACUM 11 ORE
Când un utilizator de Twitter l-a întrebat ce s-ar întâmpla dacă sezonul ar fi reluat și cineva ar muri, Neville a spus: ”Tocmai de aceea nu am auzit niciun CEO, președinte, patron sau director de club să vorbească despre un restart”.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
Fanii lui Liverpool își pun speranțele în Philippe Coutinho. "Am primit o mulțime de mesaje!"
ACUM 12 ORE
Premier League
Klopp le cere fanilor lui Liverpool să îi facă o primire specială legendei Origi la ultimul său meci
IERI LA 09:38