Invitat la o emisiune în Anglia, Crouch a venit cu detalii interesante despre prima parte a carierei lui CR7. Inevitabil discuția a alunecat în direcția Messi versus Ronaldo, iar fostul vârf a venit cu o poveste amuzantă din vestiarul lui United.
Dincolo de orice, însă, portughezul e un exemplu pentru fiecare jucător din lume. Acesta trăiește doar pentru fotbal, se pregătește exemplar, asumându-și rolul de model pentru tinerele generații.
"Am stat de vorbă cu mai mulți jucători de la United despre Ronaldo, mi-au povestit ce fel de om e. Mi-au spus că îl tachinau mereu și îi spuneau că Messi e mai bun decât el. Știți ce răspundea? "Da, dar nu arată la fel de bine ca mine". Îl admir pe Ronaldo, îmi place determinarea lui și faptul că vrea mereu să doboare recorduri, să fie mai bun; dar, dacă ne referim la talentul nativ, nu cred că există o comparație între el și Messi", a spus Crouch, citat de FoxSports.
Premier League
5 variante pentru Ronaldo, în cazul în care va fi lăsat să plece în iarnă de la Manchester United
ACUM O ORĂ

Quaresma, mai talentat decât Ronaldo

Crouch și-a amintit și primul său meci contra lui Ronaldo, într-o dispută Portugalia U21 - Anglia U21. Pentru lusitani evolua și Quaresma, iar cei doi se completau excelent, fiind un adevărat coșmar pentru apărătorii adverși.
Un talent enorm, Quaresma era acum un deceniu și jumătate peste Ronaldo, însă acesta din urmă a reușit să devină unul dintre cei mai buni fotbaliști din istorie prin determinare și seriozitate.
"Am jucat împotriva lui Ronaldo prima dată când el avea 18 ani. Jucam la U21 și pentru Portugalia evolua în acel moment și Quaresma. Nu aveam habar unde e mingea pe teren. Fundașii noștri de bandă erau Paul Knochesky și Jlloyd Samuel. Quaresma pasa incredibil cu exteriorul, Ronaldo controla balonul fantastic. Mă gândeam "Cine sunt ăștia doi? Sunt cei mai buni jucători pe care i-am văzut". Poate o să vi se pară ciudat, dar la acel moment Quaresma era mai bun decât Ronaldo, mai talentat", a mai spus Crouch.
Premier League
Ferdinand îl apără până în pânzele albe pe un jucător al lui Untied: "Taci, vorbești prostii!"
ACUM 21 ORE
Premier League
Carragher și Ferdinand, contre din cauza lui Ronaldo: "Încă ești supărat că nu a dat mâna cu tine?"
IERI LA 05:49