Invitat la o emisiune în Anglia, Crouch a venit cu detalii interesante despre prima parte a carierei lui CR7. Inevitabil discuția a alunecat în direcția Messi versus Ronaldo, iar fostul vârf a venit cu o poveste amuzantă din vestiarul lui United.
Dincolo de orice, însă, portughezul e un exemplu pentru fiecare jucător din lume. Acesta trăiește doar pentru fotbal, se pregătește exemplar, asumându-și rolul de model pentru tinerele generații.
"Am stat de vorbă cu mai mulți jucători de la United despre Ronaldo, mi-au povestit ce fel de om e. Mi-au spus că îl tachinau mereu și îi spuneau că Messi e mai bun decât el. Știți ce răspundea? "Da, dar nu arată la fel de bine ca mine". Îl admir pe Ronaldo, îmi place determinarea lui și faptul că vrea mereu să doboare recorduri, să fie mai bun; dar, dacă ne referim la talentul nativ, nu cred că există o comparație între el și Messi", a spus Crouch, citat de FoxSports.
Liga
La Masia a produs o nouă generaţie fabuloasă! Coincidenţele dintre Barcelona lui Pep şi cea de acum
ACUM 10 ORE

Quaresma, mai talentat decât Ronaldo

Crouch și-a amintit și primul său meci contra lui Ronaldo, într-o dispută Portugalia U21 - Anglia U21. Pentru lusitani evolua și Quaresma, iar cei doi se completau excelent, fiind un adevărat coșmar pentru apărătorii adverși.
Un talent enorm, Quaresma era acum un deceniu și jumătate peste Ronaldo, însă acesta din urmă a reușit să devină unul dintre cei mai buni fotbaliști din istorie prin determinare și seriozitate.
"Am jucat împotriva lui Ronaldo prima dată când el avea 18 ani. Jucam la U21 și pentru Portugalia evolua în acel moment și Quaresma. Nu aveam habar unde e mingea pe teren. Fundașii noștri de bandă erau Paul Knochesky și Jlloyd Samuel. Quaresma pasa incredibil cu exteriorul, Ronaldo controla balonul fantastic. Mă gândeam "Cine sunt ăștia doi? Sunt cei mai buni jucători pe care i-am văzut". Poate o să vi se pară ciudat, dar la acel moment Quaresma era mai bun decât Ronaldo, mai talentat", a mai spus Crouch.
Premier League
Ronaldo, vinovat pentru ratarea lui Bruno Fernandes de la 11 metri?! "Prezența lui l-a disturbat!"
ACUM 18 ORE
Premier League
Bruno Fernandes a reacționat după penalty-ul ratat urmat de polemici. Va mai bate sau nu 11 metri?
IERI LA 08:23