De Traore au fost interesate atât Liverpool cât și Manchester City. Conform The Times, Wolves îl evaluează pe Traore la 135 de milioane de lire, el mai având contract cu echipa până în 2023.
Cum cheltuielile vor fi limitate în această vară, Liverpool nu pare să îl poată aduce pe Anfield Road. Însă Jurgen Klopp este un mare admirator al său și ar putea pune presiune pe conducerea campioanei din Premier League pentru a-i ajuta ofensiva.
Deși Traore este scump, cormoranii știu că ar aduce un jucător cu calități rare, el având o combinație letală de viteză, putere și tehnică. Iar comentariile făcute de unul dintre oponenții săi mai devreme în acest sezon demonstrează cât de talentat este tânărul fost jucător al Barcelonei.
Premier League
Klopp e gata de un transfer genial! Ia de la o rivală un fotbalist de titlu, pe o sumă simbolică
ACUM 18 ORE

Traore, mai periculos decât Ronaldo?

Vorbind după meciul împotriva lui Traore, fundașul celor de la Newcastle, Jetro Willems, a declarat că este mai greu uneori să te aperi în fața sa decât într-un meci cu Cristiano Ronaldo.
”Am jucat împotriva unor jucători foarte mari în cariera mea, dar nimeni nu era la fel de rapid ca Traore. Este incredibil, e o bestie. Nu numai că este incredibil de rapid, este și foarte puternic”, a afirmat Willems.
”Este cunoscut ca fiind cel mai rapid din lume și este adevărat. Îmi place să cred că și eu sunt rapid, cel puțin așa credeam înainte să joc cu el! Am jucat și împotriva lui Ronaldo, dar nici el nu este așa de rapid. Bineînțeles, el este tehnic dar câteodată este mai ușor să te aperi împotriva lui Ronaldo decât împotriva cuiva cu o asemenea viteză”, a declarat el.
Spectacolul din Premier League de pe Eurosport vă este oferit de Unibet.
https://i.eurosport.com/2020/07/20/2853108.jpg
Premier League
El e "cel mai dorit" jucător din lume: are deja 6 oferte, urmând a pleca gratis de la clubul actual
25/09/2021 LA 11:55
Premier League
Moment fabulos cu Sir Alex: "A luat-o razna la telefon, înjura și urla. Știți ce a făcut mama?"
25/09/2021 LA 09:31