Liverpool rescrie în acest sezon istoria fotbalului. Cu 64 de puncte obținute din 66 posibile, formația lui Klopp e prima formație din top 5 campionate din lume care are o asemenea serie, după disputarea a 22 de meciuri.
Chiar dacă în multe momente din repriza a doua United a echilibrat partida, presând până în ultimul moment în speranța egalării, Chris Sutton crede că între cele două echipe e o prăpastie care nu poate fi astupată prea curând.
"Diferența dintre Liverpool și United e că formația lui Klopp trăiește în prezent, trăiește momentul. Liverpool e o echipă care în permanență se îmbunătățește, de la un meci la altul vine cu ceva în plus, deși te aștepți de multe ori să fi ajuns la limita superioară. Același lucru se întâmplă și la nivel de club, nu doar în privința formației propriu-zise; vorbim despre un club care evoluează mai rapid decât toate celelalte. United, pe de altă parte, s-a lovit de un zid și nu pare să găsească ieșirea. Se afundă tot mai mult sub comanda lui Ole Gunnar Solskjaer, nu sunt nici pe departe pe punctul să revină pe linia de plutire. Ei trăiesc în trecut, au devenit o formație medie, care nu va fi capabilă în anii următori să ajungă la nivelul lui Liverpool", a spus Chris Sutton, la microfonul BBC.
Premier League
Van Dijk a dezvăluit alături de ce fundaș celebru i-ar fi plăcut să joace: "Pe el l-aș alege"
ACUM 14 ORE

Klopp rămâne sceptic: "Nu simt că am luat titlul"

După ce în sezonul trecut Liverpool a pierdut un avans de 10 puncte în fața lui Manchester City, Klopp este excesiv de precaut.
O tactică de înțeles, care a funcționat perfect, jucătorii săi tratând fiecare partidă precum o finală. Nici după victoria cu United, Klopp nu a vrut să discute despre titlu, deși fanii de pe Anfield au cântat la finalul partidei "Campionii, campionii".
"Fanii pot cânta ce doresc. E normal să fie euforici, după o asemenea serie de rezultate. Toată lumea trebuie să sărbătorească succesele noastre, mai puțin noi. Pentru mine, nimic nu s-a schimbat. Suntem în aceeași situație ca și înainte, doar că am mai adăugat trei puncte. O să fiu primul care o să vă zic că lupta la titlu s-a terminat, vă asigur. Doar că nu simt așa în acest moment", a mai spus Klopp.

Rezultatele etapei în Premier League

  • Arsenal - Sheffield United 1-1
  • Brigton - Aston Villa 1-1
  • Manchester City - Crystal Palace 2-2
  • Norwich - Bournemouth 1-0
  • Southampton - Wolves 2-3
  • West Ham - Everton 1-1
  • Newcastle - Chelsea 1-0
  • Burnley - Leicester 2-1
  • Liverpool - Manchester United 2-0
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia. Rămânem deschiși negocierilor fair play cu Telekom, purtate cu bună credință.
Premier League
Liverpool dă marea lovitură pe piaţa transferurilor! 58 de milioane € pentru un atacant fantastic
ACUM 17 ORE
Premier League
Singurul fundaș care l-a speriat pe Haaland: "Un monstru, nu cred că am câștigat vreun duel direct"
ACUM 20 ORE