articol de Alex Ivan
Solskjaer se află sub mare presiune în urma eșecului suferit în fața turcilor de la Istanbul Basaksehir, primul pentru clubul de pe Old Trafford în acest sezon de Champios League. Manchester United se află pe poziția a 15 a în Premier League, după ce a pierdut cu Arsenal în ultima etapă, 0-1 pe teren propriu, dar cei din conducere nu au în vedere o demitere a antrenorului norvegian, în ciuda speculațiilor despre o eventuală instalare pe banca tehnică a lui Mauricio Pochettino.
Solskjaer a râs la conferința de presă de după partida cu Basaksehir, când a fost întrebat dacă își simte postul pus în pericol.
Premier League
Cum a ajuns Chelsea, din candidată serioasă la titlu în Premier League, o echipă de nerecunoscut
ACUM 13 ORE
“Refuz să comentez astfel de afirmații. Ne aflăm abia la începutul sezonului dar opiniile oamenilor circulă tot timpul. Sunt aici ca să îmi fac datoria față de club și încerc să o fac cât pot de bine, împreună cu tot staff-ul meu.”, a declarat antrenorul de pe Old Trafford.
Următorul meci pentru Manchester United va fi sâmbăta, pe terenul lui Everton, care de asemenea a pierdut în ultimele două partide, cu Southampton și Newcastle.

Oficialii lui United așteaptă o schimbare din partea lui Solskjaer

Sky Sports News scrie că cei din conducerea clubului vor merge în continuare pe mâna antrenorului norvegian, dar că Diavolii Roșii vor avea nevoie rapid de rezultate și evoluții bune.
“În stagiunea precedentă erau aceleași semne de întrebare ridicate asupra lui Solskjear. Mesajul primit de la șefii clubului este că vor continua cu norvegianul pe bancă, dar se așteaptă ca echipa să obțină rezultate mult mai bune. Toată lumea va fi cu ochii pe meciul de sâmbătă cu Everton. Solskjear are nevoie de o prestație demnă din partea jucătorilor săi, și mai ales, de un rezultat bun.”, au fost informați cei de la Sky Sports News.

Steve McClaren cere mai multă furie din partea lui Solskjear

Fostul secund de pe Old Trafford spune că antrenorul lui United este prea “blând” cu jucătorii săi și că aceștia ar trebui pedepsiți pentru prestațiile dezamăgitoare.
“Trebuie să fie mult mai dur cu jucătorii ce se prezintă pe teren într-un astfel de mod, pentru a redresa cumva situația. Ole și staff-ul său au nevoie de o altă abordare a pregătirilor de meci. Am văzut prea multe sisteme de joc diferite în ultimele partide, de parcă ar încerca să le ofere minute tuturor celor din echipă. Jucătorii trebuie și ei să-și asume evoluțiile sub așteptări și să se mobilizeze rapid, pentru binele lui United.”, a declarat McClaren pentru Sky Sports News.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
https://i.eurosport.com/2020/11/03/2927919.jpg
Premier League
OFICIAL - Rafa Benitez, dat afară de Everton. Un fost jucător legendar, aproape să îi ia locul
16/01/2022 LA 15:11
Premier League
Se "trezeşte" Liverpool! Klopp e gata să plătească o sumă impresionantă pentru "Firmino al Franţei"
16/01/2022 LA 12:53