Înfrângerea rușinoasă cu Liverpool a fost greu diferată de oficialii lui United, care au fost la un pas să îl demită pe antrenorul norvegian. În cele din urmă, s-a decis ca Ole să mai beneficieze de o șansă, la intervenția lui Sir Alex Ferguson, deși orice eșec pare să îi fie fatal în acest mometn.
Acum, înainte de duelul cu Tottenham, de la Londra, Ole stă cu "sabia lui Damocles" deasupra capului, iar presa engleză e convinsă că un eventual eșec îi va fi fatal. ESPN anunță că favoritul să îl înlocuiască pe Solskjaer în caz de eșec sâmbătă e Brendan Rodgers, tehnicianul lui Leicester, și nu Conte, așa cum s-a tot vehiculat în ultima săptămână. Nord-irlandezul are şi "girul" lui Ferguson, scoţianul rămânând o voce extrem de importantă pe Old Trafford.
CITEŞTE ŞI:
La Liga
Atletico i-a decis viitorul lui Joao Felix! Primul club interesat de transfer și cât vor madrilenii
IERI LA 16:21
REDKNAPP: "SĂ-L DAI AFARĂ PE SOLSKJAER E CA ȘI CUM L-AI ÎMPUȘCA PE BAMBI. DAR E NECESAR, JUCĂTORII PARCĂ SUNT ÎN TABĂRĂ"

Brendan Rodgers, antrenorul potrivit pentru United

Omul care a fost aproape de titlu cu Liverpool și care acum impresionează la cârma lui Leicester e văzut mult mai pe stilul lui United decât Conte, de către conducere. Nord-irlandezul a fost dorit și de noii patroni ai lui Newcastle, iar acesta a refuzat postul, chiar dacă salariul i-ar fi crescut exponențial. Asta pentru că fusese deja contactat de oficialii lui United și perspectiva antrenării unei formații atât de mari îi surâde.
Spre deosebire de Jurgen Klopp, Pep Guardiola sau Diego Simeone, care se remarcă printr-un stil aparte, Brendan Rodgers nu poate fi definit prin câteva cuvinte cheie. El nu are un stil de joc căruia să-i rămână fidel, propunând un stil tactic adaptiv, flexibil și tocmai de aceea jocul lui Leicester nu poate fi deslușit foarte ușor de specialiști. Exact în asta stă parte din geniul nord-irlandezului, care poate să fie o alegere inspirată pentru oficialii lui United.

Conte nu ar fi dorit de jucători, la United

Varianta Conte pare să fie doar una de rezervă, din mai multe considerente. Primul are legătură cu faptul că oficialii se tem să lase toată puterea unui manager, după o perioadă în care Solskjaer a fost un tehnician ideal din punct de vedere al relaţiei cu cei din conducere. Ole a colaborat foarte bine cu boardul şi nu a luat decizii importante fără a se consulta în prealabil cu şefii. Italianul e la polul opus, asumându-şi rezultatele, dar având şi pretenţia ca doar el să decidă.
Potrivit presei engleze, nici Ronaldo&Co nu îl doresc pe fostul antrenor de la Juventus, Chelsea sau Inter. Fotbaliștii știu cât de conflictual este Conte și nu vor să aibă un nou tehnician de tipul Mourinho. Chiar dacă este evident că Antonio este în prezent la alt nivel față de "Special", rezultatele obținute vorbind de la sine, fotbaliștii se tem că stilul de joc al lui United și identitatea clubului vor fi profund alterate. Conte e un tehnician defensiv, care organizează perfect apărarea și se bazează pe contra-atac, iar starurile lui United nu vor să fie forțați să interpreteze o astfel de partitură.
https://i.eurosport.com/2021/10/25/3243246.jpg
LG iți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
La Liga
Lionel Messi, așteptat înapoi la Barcelona de Cruyff! "Trebuie să fie din nou împreună"
30/11/2022 LA 19:02
Premier League
Scouterii lui Liverpool, pe urmele unui star de la Cupa Mondială! Klopp, mare fan al fotbalistului
28/11/2022 LA 14:38