Fostul lider mondial din ATP, Andy Murray, este de părere că timpul petrecut de Unai Emery la Arsenal se apropie tot mai mult de final. Emery nu are parte de cea mai bună perioadă a lui pe Emirates. Spaniolul a înregistrat doar patru victorii în 13 meciuri din Premier League, iar Arsenal ocupă acum poziția a opta în clasament.
https://i.eurosport.com/2019/11/28/2726060.jpg
Murray, un fan declarat al Tunarilor, crede că ibericul nu mai are cum să ajute echipa de pe Emirates: "Nu am fost la niciun meci în acest sezon, dar am citit că atmosfera este destul de proasă și nu cred că asta este o veste bună pentru jucători, staff sau oricine de acolo. O schimbare trebuie neapărat să apară", le-a spus Andy englezilor de la talkSPORT.
Premier League
Salah a explicat cum i-a schimbat viața decizia lui Mourinho de a nu-l mai folosi la Chelsea
12/01/2022 LA 13:18

Andy Murray: Jose Mourinho, soluția pentru Arsenal

Jose Mourinho nu a antrenat pe nimeni timp de un an, iar la începutul săptămânii trecute a fost anunțat la Tottenham. Triplul campion de Grand Slam susține că Arsenal a făcut o greșeală pentru că nu au încercat să-l aducă pe Jose Mourinho în locul lui Unai Emery. Portughezul l-a înlocuit la Tottenham pe Mauricio Pochettino.
“Îmi place foarte mult să-l văd în Premier League. Ca să fiu sincer, cred că face tot campionatul să fie mult mai interesant. De asemenea, sunt de părere că ar face treabă foarte bună la Arsenal. Un lucru pe care-l știi sigur despre el este că învinge. Găsește mereu modalități de a câștiga meciuri, cupe. Această mutare ar fi fost grozavă pentru Arsenal”, a mai spus Andy Murray pentru sursa citată.
Premier League este transmis în exclusivitate în România de Eurosport. Emisiunea Premier League Show, produsă de către Eurosport România, are loc în fiecare sâmbătă și duminică înaintea partidelor din Premier League.
Serie A
De ce nu a reușit Roma să câștige meciul cu Juventus! Mourinho a dezvăluit ce probleme are la echipă
09/01/2022 LA 20:37
Serie A
Duel nebun pe Olimpico! Juventus s-a impus în fața Romei după un meci cu 7 goluri
09/01/2022 LA 19:48