Recent, Luiz a dezvăluit de ce a ales să plece de pe Stamford Bridge, deși era conștient că la Arsenal presiunea ar fi fost mult mai mare, din cauza problemelor din faza defensivă. Mai mult, brazilianul a comparat situația "tunarilor" cu o ieșire în oraș, la finalul căreia cineva trebuie să achite nota de plată:
"Eram fericit la Chelsea. Totuși, la un moment dat am realizat că perioada mea se apropie de final. Recunosc că nu mă așteptam să se întâmple atât de repede. Am decis să plec de la Chelsea înainte ca Arsenal să-mi deschidă ușa. Știam că Arsenal nu se află într-o formă foarte bună și că aveau probleme în apărare. Într-un fel, știam că va trebui să achit nota de plată fără să mânânc. Chiar și în aceste condiții, am ales să merg acolo pentru că îmi doream o experiență nouă în viața mea și îmi doream în continuare să învăț.", a spus David Luiz, pentru ESPN Brazil.

David Luiz: "Dragostea mea pentru Chelsea a fost reală"

Fotbal
Xavi nu stă la discuții: "El este cel mai bun antrenor". Cum și-a motivat alegerea
17/04/2020 LA 14:56
Luiz a bifat, în cele două perioade petrecute la Chelsea, 248 de apariții, reușind să marcheze și 18 goluri. Brazilianul, care a evoluat pentru PSG între 2014 și 2016, a recunoscut că a simțit din plin criticile fanilor de pe Stamford Bridge în momentul în care a semnat cu Arsenal, însă nu le-a lăsat să-l afecteze:
"La început n-a fost deloc ușor. Aici mă refer la cât de repede m-am adaptat și la criticile fanilor lui Chelsea, care n-au înțeles decizia mea personală. Vreau să știe că respectul și dragostea mea pentru Chelsea au fost mereu reale.", a mai declarat brazilianul.
David Luiz a schimbat cartierul din Londra în ultima zi a ferestrei de transferuri, în shimbul sumei de 8,7 milioane de euro. Brazilianul a evoluat pentru Chelsea în două perioade (2011-2014 și 2016-2019) și a contribuit la performanțe uriașe reușite de "albaștri": titlul de campioană a Angliei (2017), trofeul Champions League (2012), 2 trofee Europa League (2013, 2019) și 2 Cupe ale Angliei (2012 și 2018).
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
Liverpool dă marea lovitură pe piaţa transferurilor! 58 de milioane € pentru un atacant fantastic
ACUM O ZI
Premier League
Singurul fundaș care l-a speriat pe Haaland: "Un monstru, nu cred că am câștigat vreun duel direct"
IERI LA 06:28