Nerazzurri se află la cel mai bun sezon după epoca "Mourinho" și vor pune capăt hegemoniei de 9 ani instaurată de Juventus în Serie A, lo scudetto fiind doar o formalitate.
Cu toate acestea, problemele financiare avute de Inter sunt extrem de mari, iar tehnicianul e tentat să plece. Potrivit Tuttosport, patronii chinezi i-au transmis deja că nu va dispune de o sumă importantă pentru transferuri, în vară, lucru care îl deranjează extrem de mult pe tehnicianul italian. Chiar dacă a dus-o pe Inter la un anumit nivel, să se mențină acolo va fi complicat, mai ales că "Bătrâna Doamnă" e de așteptat să își revină, după un sezon dezastruos. În plus, pentru a avea șanse în Champions League, e nevoie de întăriri, astfel că în acest moment Conte cochetează cu ideea plecării.

Tottenham, pe urmele lui Conte

Fotbal
Mourinho, replică pentru Pogba, după ce francezul și-a făcut praf fostul antrenor! Mesajul transmis
IERI LA 07:24
Sursa citată notează că dorința lui Conte de a o părăsi pe Inter ține și de contactele pe care le are cu Daniel Levy. Chairmanul lui Tottenham e conștient că echipa nu poate face performanță cu Mourinho și, în cazul în care acesta ratează Champions League (scenariu foarte probabil), îl va demite pe portughez.
Campion în Premier League cu Chelsea, italianul de pe banca lui Inter e momit de Spurs cu un salariu superior (în prezent câștigă 12 milioane de euro) și cu un proiect interesant.
De notat că și Ed Woodward, numărul unu de la United, s-a interesat de Conte, dar doar la nivel de discuție cu agentul acestuia. Ole Gunnar Solskjaer are susținerea boardului de pe Old Trafford, dar, în funcție de cum se va termina actualul sezon, nu e exclus să asistăm la o schimbare și pe banca "diavolilor".

Inter, mari probleme financiare

Patronii chinezi ai nerazzurrilor au mari probleme financiare, motiv pentru care au desființat deja Jiangsu Suning. În plus, Pirelli, sponsorul principal al clubului de 25 de ani, a anunțat că întrerupe colaborarea. Deja se vorbește că asiaticii caută să vândă din acțiuni, astfel încât să poată menține clubul pe linia de plutire din punct de vedere financiar.
Inter a acumulat datorii și nu a plătit un bonus lui United în contul transferului lui Lukaku pe Giuseppe Meazza. Acesta valorează 5 milioane de euro, însă situația e mult mai complicată. Din cauza problemelor financiare, italienii au încă restanțe de 50 de milioane de euro către "diavoli" în contul transferului vârfului belgian (mutarea a costat, în total, 74 de milioane de euro, fără bonusuri).
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Premier League
Pogba l-a făcut praf pe Mourinho: "Ăsta e lucrul cel mai ciudat la el. De neînțeles"
16/04/2021 LA 07:56
Premier League
Tottenham pregătește "debarcarea" lui Jose Mourinho! Cu ce antrenor de clasă vor negocia londonezii
15/04/2021 LA 09:28