Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Continuă "războiul" dintre Pogba și criticul său, Souness: "Scoate trofeele pe masă!"

Cosmin Cioboata

Actualizat 14/04/2020 la 17:51 GMT+3

În ultima perioadă, fostul jucător al lui Liverpool, în prezent analist sportiv, a avut mai multe remărci negative la adresa lui Pogba. Souness consideră că francezul are o atitudine nepotrivită pentru un campionat puternic cum este Premier League și pentru o echipă uriașă cum este Manchester United.

Paul Pogba lors de l'échauffement de la rencontre Manchester United - Newcastle / Premier League

Credit imagine: Getty Images

În cele din urmă, Pogba s-a hotărât să răspundă criticilor venite din partea scoțianului, de 5 ori campion al Angliei. Campionul mondial din 2018 a recunoscut că nu știa exact cine este Souness, pentru că nu urmărește analizele de la finalul meciurilor:
"Sincer, nici nu știam cine este. Am auzit că a fost un mare jucător și lucruri de acest gen. Îi știu fața, dar nu și numele.", a declarat Pogba pentru podcastul oficial al lui Manchester United.
Declarația a făcut rapid înconjurul presei britanice, ajungând într-un timp foarte scurt și la urechile legendei lui Liverpool. Deși Souness a recunoscut că nu s-a simțit jignit, scoțianul i-a transmis lui Pogba să "scoată trofeele pe masă", făcând referire la diferența de trofee din palmaresul celor doi.
"Nu m-am supărat deloc. Totuși, îmi vine în minte cel mai vechi argument din fotbal: Scoate medaliile pe masă!", a spus Souness, pentru Sky Sports.

Souness, 17 trofee cucerite

Chiar dacă Pogba se poate lăuda cu medalia de campion mondial din urmă cu doi ani, peformanță pe care Souness n-a reușit-o vreodată alături de naționala Scoției, fostul jucător al lui Liverpool deține un palmares mult mai bogat decât cel al francezului.
De-a lungul carierei sale, Graeme Souness a cucerit 17 trofee, în timpul perioadei petrecute la Liverpool, Rangers și Sampdoria. De cealaltă parte, Pogba se poate lăuda cu numai 10 trofee obținute la nivelul echipei de club.
La nivelul fotbalului din Anglia, Pogba a obținut un singur succes: Cupa Ligii din 2017. În schimb, Souness se poate lăuda cu 11 trofee câștigate pe tărâm britanic: 5 titluri de campion, 3 Cupe ale Ligii și 3 Supercupe ale Angliei.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo