În cele din urmă, Pogba s-a hotărât să răspundă criticilor venite din partea scoțianului, de 5 ori campion al Angliei. Campionul mondial din 2018 a recunoscut că nu știa exact cine este Souness, pentru că nu urmărește analizele de la finalul meciurilor:
"Sincer, nici nu știam cine este. Am auzit că a fost un mare jucător și lucruri de acest gen. Îi știu fața, dar nu și numele.", a declarat Pogba pentru podcastul oficial al lui Manchester United.
Declarația a făcut rapid înconjurul presei britanice, ajungând într-un timp foarte scurt și la urechile legendei lui Liverpool. Deși Souness a recunoscut că nu s-a simțit jignit, scoțianul i-a transmis lui Pogba să "scoată trofeele pe masă", făcând referire la diferența de trofee din palmaresul celor doi.
Premier League
Manchester United și Manchester City în luptă pentru unul dintre cei mai căutați fundași din Europa
14/04/2020 LA 09:22
"Nu m-am supărat deloc. Totuși, îmi vine în minte cel mai vechi argument din fotbal: Scoate medaliile pe masă!", a spus Souness, pentru Sky Sports.

Souness, 17 trofee cucerite

Chiar dacă Pogba se poate lăuda cu medalia de campion mondial din urmă cu doi ani, peformanță pe care Souness n-a reușit-o vreodată alături de naționala Scoției, fostul jucător al lui Liverpool deține un palmares mult mai bogat decât cel al francezului.
De-a lungul carierei sale, Graeme Souness a cucerit 17 trofee, în timpul perioadei petrecute la Liverpool, Rangers și Sampdoria. De cealaltă parte, Pogba se poate lăuda cu numai 10 trofee obținute la nivelul echipei de club.
La nivelul fotbalului din Anglia, Pogba a obținut un singur succes: Cupa Ligii din 2017. În schimb, Souness se poate lăuda cu 11 trofee câștigate pe tărâm britanic: 5 titluri de campion, 3 Cupe ale Ligii și 3 Supercupe ale Angliei.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
Mane, spre Bayern, Liverpool i-a găsit deja super-înlocuitor! Planul genial al lui Klopp
ACUM 5 ORE
Premier League
Sadio Mane, adio Liverpool! Lovitură de teatru: curtat de Real și PSG, senegalezul a ales alt gigant
ACUM 12 ORE