Wolves sunt deja în negocieri cu Salzburg pentru Hwang, pe care campioana Austriei vrea să-l vândă în această iarnă cu 27 de milioane de euro.
Hwang este al doilea jucător din tridentul ofensiv prin care Salzburg a uimit Europa în acest sezon. Minamino poate debuta la Liverpool de la 1 ianuarie, în timp ce Erling Haaland este pe lista de cumpărături a lui Manchester United.

Hee-Chan Hwang

Credit imagine: Getty Images

Fotbal
Klopp chiar e genial! Guardiola voia să plătească 88 de milioane pe el, dar ajunge la Liverpool
IERI LA 15:00

Explozia lui Hwang din Champions League

Hwang a fost observat la toate meciurile lui Salzburg din decembrie. Scouterii lui Wolverhampton au fost impresionați de prestațiile colegului de la națională a vedetei de la Tottenham, Son. Nuno Espirito Santo are concurență din Germania și Spania pentru semnatura lui Hwang. Coreeanul a marcat de 9 ori în 22 de partide jucate până acum în acest sezon și poate evolua pe oricare din cele trei poziții din atacul echipei.
Hwang are 23 de ani și a crescut la Salzburg, echipă pentru care a jucat peste 100 de meciuri. Hwang s-a remarcat pe Anfield, unde a reușit să marcheze în Champions League într-un meci pierdut de Salzburg pierdut cu 4-3 în fața campioanei Europei, Liverpool.
https://i.eurosport.com/2019/04/24/2572897.jpg

Ambițiile lui Wolverhampton

Wolves face un sezon foarte bun în Premier League, unde echipa lui Nuno Espirito Santo a urcat până pe locul 5 după ce a învins cu 3-2 pe Manchester City. Jimenez este golgeterul echipei cu 11 reușite în Premier League, iar al doilea marcator este Diogo Jota. Aducerea lui Hwang ar crea o forță ofensivă mai mare în tentativa lui Wolverhampton de a prinde ultimul loc de Champions League.
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, din cauza refuzului Telekom de a continua parteneriatul cu noi. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Fotbal
Îl demite Ronaldo pe Fernando Santos? Doi mari favoriți să vină pe banca Portugaliei
15/11/2021 LA 08:23
Premier League
Lucian Sănmărtean a ales jucătorul etapei a 5-a din Premier League
20/09/2021 LA 06:39