În total au fost depistate 14 cazuri la doar 12 cluburi, conform The Telegraph. Liverpool a înregistrat un caz pozitiv în această săptămână după cantonamentul din Austria în timp ce Manchester United, City, Chelsea și Wolves trebuie să se întoarcă și ele după călătoriile în Europa și ar putea aduce cazuri noi.

Coronavirus în Premier League

În afară de Liverpool, Tottenham, Everton, Southampton, West Ham, Crystal Palace, Leicester, Newcastle, Sheffield United, Brighton și Leeds s-au întors și ele la antrenamente. West Brom și Burnley vor reveni joi iar despre Aston Villa nu se cunosc detalii încă. Astfel că noile cazuri ar putea veni de la aceste echipe.
Premier League
OFICIAL - James Rodriguez, adio Everton! Transfer total neașteptat pentru fostul star al lui Real
ACUM O ZI
Nici Arsenal sau Fulham nu au revenit încă la antrenamente după încheierea sezonului 2019/2020 și implicarea lor în finalele din Cupa Angliei și play-off-ul de promovare.
Aceste detalii sunt în acest moment neoficiale, iar Premier League va reîncepe să publice în mod regulat rezultatele testelor când va începe sezonul pe 12 septembrie. Conform presei engleze, multe cluburi se tem că numărul cazurilor ar putea crește după ce mai mulți jucători nu au respectat regulile de distanțare socială și au petrecut cu jucătorii de la cluburi rivale în vacanță.
Premier League
Dezastru pentru Rafa Benitez: mai mult de jumătate dintre titularii lui Everton sunt accidentați
IERI LA 07:16
Premier League
Nici Van Dijk, nici Ruben Dias. Rio Ferdinand a numit cel mai bun fundaș central din Premier League
21/09/2021 LA 06:38