Morata a evoluat la Juve în ultimele două sezoane, iar torinezii nu intenţionează să activeze clauza de cumpărare a jucătorului de la Atletico Madrid, în valoare de 35 de milioane de euro. "Bătrâna Doamnă" a investit deja 20 de milioane de euro în ultimii doi ani pentru a beneficia de serviciile internaţional spaniol şi nu doreşte să ofere mai mult de 15 milioane de euro pentru un transfer definitiv.

Arsenal rămâne și fără Lacazette, din vară. Morata, variantă ideală

Cotidianul Corriere dello Sport scrie că Arsenal este dispusă să ofere 30 de milioane de euro campioanei en titre a Spaniei pentru a-l transfera pe Morata în această vară.
Premier League
Pep Guardiola i-a mulțumit lui Liverpool pentru felul în care a jucat în acest sezon
IERI LA 06:42
Atacantul spaniol, în vârstă de 29 ani, este legat prin contract de Atletico Madrid până în 2023 şi ar dori să rămână la Juventus, în cazul în care cluburile vor ajunge la un acord în acest sens.
Alvaro Morata a mai jucat în Premier League, la Chelsea Londra, pentru care a marcat 24 de goluri în 72 de meciuri disputate între 2017 şi 2019.
După ce l-a cedat pe Aubameyang, în iarnă, la Barcelona, "tunarii" au nevoie neapărat de un vârf de atac pentru că Lacazette e la final de contract și nu i se va oferi o nouă înțelegere. Cel mai probabil atacantul francez va lua drumul Cataluniei, acolo unde bunul său prieten, Auba, și Xavi îl așteaptă.
Trebuie spus că Arteta a încercat în iarnă să îl aducă pe Emirates pe Dușan Vlahovic, dar tânărul golgheter sârb a primit o ofertă de nerefuzat de la Juventus.
Premier League
3 cluburi din Premier League, pe urmele unui jucător de la Barcelona! Cine a demarat discuțiile
19/05/2022 LA 07:21
Premier League
Scandal uriaș la Arsenal, după eșecul cu Newcastle! Unul dintre lideri și-a făcut praf coechipierii
17/05/2022 LA 08:03