Lloris Karius nu a reușit să se impună la Union Berlin, el pierzând lupta pentru postul de titular în fața lui Andreas Luthe, un goalkeeper de 33 de ani. Karius nu a jucat niciun meci în Bundesliga, singura sa prezență în tricoul echipei din capitala Germaniei venind aseară, în meciul pierdut pe teren propriu, scor 2-3, în fața divizionarei secunde Paderborn, în 16-imile Cupei Germaniei.
Cei de la Union Berlin încearcă să se despartă de Karius mai devreme de vara anului viitor, când ar urma să expire împrumutul de la Liverpool. Dacă se va ajunge la un consens, pentru Karius se va căuta o altă echipă la care să fie împrumutat, fiind aproape imposibil ca el să mai joace vreodată pentru Liverpool.

Karius ar putea reveni în ianuarie la Liverpool

Premier League
Curățenie la Liverpool! După Shaqiri, Klopp renunță la alți 4 jucători
23/08/2021 LA 08:44
Ultimul meci jucat de Karius la Liverpool a fost finnala Champions League din 2018, când portarul german a comis 2 greșeli uriașe în eșecul cormoranilor, scor 1-3, în fața lui Real Madrid. Ulterior, Karius a fost împrumutat la Besiktas, dar nici turcii nu l-au mai dorit după 2 sezoane, astfel că în această vară a ajuns la Union Berlin.
Contractul lui Karius cu Liverpool expiră abia în 2022, dar goalkeeper-ul refuză să renunțe la această înțelegere, astfel că preferă să fie împrumutat an de an. Chiar dacă va reveni la Liverpool în inauarie, el nu va fi păstrat în lot. Titularul de drept în echipa lui Klopp este Alisson, portarul transferat chiar în vara lui 2018 (după gafele lui Karius din finala Champions League) de la AS Roma pentru 65 de milioane de €. Câna brazilianul a fost accidentat, a fost înlocuit cu succes de Adrian sau chiar de tânărul irlandez Caoimhin Kelleher, astfel că șansele neamțului de a mai juca vreodată pe Anfield pentru Liverpool sunt infime.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
https://i.eurosport.com/2020/12/22/2959880.jpg
Liga Campionilor UEFA
Real Madrid - Liverpool, în Champions League. Cum s-au schimbat de la finala Ligii, din 2018
05/04/2021 LA 11:15
Premier League
The Athletic: Klopp renunță în vară la 4 jucători. Cine va fi transferat de la Liverpool
28/02/2021 LA 15:24