Stagiunea 2020-2021 se anunță mult mai echilibrată decât aceasta, în care Liverpool a defilat, având nevoie de doar două victorii în ultimele nouă partide pentru a cuceri un titlu așteptat de 20 de ani.
Totuși, pentru sezonul viitor, trupa lui Klopp nu este o favorită certă la câștigarea campionatului, bookmakerii așteptându-se la o replică mult mai puternică din partea lui City, formația care a câștigat titlul în ultimii doi ani. Explicațiile pentru acest echilibru sunt două. Mai întâi, s-a luat probabil în considerare faptul că stafful tehnic de pe Anfield nu va beneficia de un buget foarte mare de transferuri. De la Liverpool vor pleca mai mulți jucători în această vară, astfel că e improbabil ca Salah&Co să aibă un parcurs similar. În al doilea rând, cu siguranță că în ecuație a intrat și faptul că Manchester City nu va evolua în cupele europene. Ca atare, lotul lui Guardiola va fi mult mai odihnit, iar jucătorii își vor putea canaliza toate energiile pentru unicul obiectiv major: câștigarea Premier League.

Chelsea, a treia favorită la titlul din Premier League

Premier League
Klopp le cere fanilor lui Liverpool să îi facă o primire specială legendei Origi la ultimul său meci
ACUM 2 ORE
Impresionat de parcursul echipei din acest sezon, Roman Abramovich e din nou gata să investească masiv în Chelsea, pentru a crea o nouă echipă care să domine Anglia.
Londonezii l-au adus deja din iarnă pe Hakim Ziyech, starul lui Ajax care a impresionat în sezonul trecut de Champions League, iar în această săptămână au rezolvat transferul lui Timo Werner, fotbalist care a fost dorit și de Klopp, la Liverpool.
Dar Chelsea nu se va opri aici, anticipându-se alte mutări sonore. În acest moment, se vorbește despre interesul "albaștrilor" pentru Kai Havertz și Ben Chilwell, astfel că Chelsea devine o forță de luat în calcul în ecuația titlului, deși probabil stagiunea viitoare va veni prea devreme pentru un astfel de obiectiv.

Cotele la câștigarea Premier League 2020-2021

  • Liverpool - 2
  • Manchester City - 2,25
  • Chelsea - 15
  • Manchester United - 26
  • Tottenham - 41
  • Arsenal - 51
  • Leicester - 51
  • Everton - 81
  • Wolverhampton - 81
  • Sheffield United - 501

Premier League Legends: Robbie Keane în dialog cu Eurosport.ro, powered by Unibet

Premier League
"El este Mbappe, Salah al nostru!" Thomas Tuchel l-a identificat pe jucătorul cheie al lui Chelsea
ACUM 5 ORE
Premier League
Liverpool i-a fixat prețul lui Minamino. Două cluburi sunt deja interesate de starul "cormoranilor"
ACUM 5 ORE