Chiar dacă în ultima vreme s-a vorbit intens în presa internațională despre o posibilă revenire a lui Coutinho la Liverpool, mijlocașul a recunoscut că nu se gândește să joace din nou pe Anfield.
Într-un interviu acordat recent, Coutinho (27 ani) a vorbit despre forma extraordinară traversată de Liverpool în sezonul curent. "Cormoranii" sunt neînvinși în Premier League și se îndreaptă cu pași repezi către primul titlu, după o pauză de 30 de ani.
"Liverpool zboară, iar acest lucru nu mă surprinde deloc. Am văzut cu toții forma lor de anul trecut, când au reușit să câștige trofeul Champions League. Nu mă mai miră nimic când vine vorba de Liverpool. Toți jucătorii, în frunte cu antrenorul Jurgen Klopp, sunt fantastici. Mă bucur enorm pentru ei, am mulți prieteni acolo.", a spus Coutinho, citat de The Mirror.
Premier League
Coutinho, primul jucător care pleacă de la Barcelona în vară! Ce sumă va plăti Aston Villa
11/05/2022 LA 19:29
https://i.eurosport.com/2019/12/24/2742114.jpg

Coutinho: "Nu mai privesc în urmă!"

Întrebat dacă ia în calcul o revenire pe Anfield în viitorul apropiat, Coutinho a spus că a ales deja un alt drum în cariera sa:
"Prefer să nu mă mai uit în urmă. Am ales să merg pe alt drum. La fel ca toată lumea, m-am hotărât să pornesc într-o călătorie și vreau să mă concentrez pe ea. Îmi doresc foarte mult să-mi îndeplinesc obiectivele. Mă bucur că am realizat lucruri frumoase în trecut, dar acum privesc doar înainte.", a mai adăugat brazilianul.

Havertz, dorit de Klopp pe Anfield

În vara anului trecut, Coutinho a plecat de la Barcelona după ce a avut mai multe evoluții sub așteptări. El a fost cedat sub formă de împrumut la Bayern Munchen, clubul german având posibilitatea de a-l transfera definitiv în această vară, în schimbul sumei de 120 milioane de euro. Cu toate acestea, cei de la Bayern nu doresc să plătească această sumă pentru Coutinho, considerată prea mare, deși prestațiile brazilianului în tricoul campioanei Germaniei au fost destul de bune.
https://i.eurosport.com/2019/12/15/2736823.jpg
Potrivit informațiilor din presa engleză, Coutinho este considerat de Jurgen Klopp o alternativă pentru Kai Havertz, jucătorul lui Bayer Leverkusen, dorit intens pe Anfield. Spaniolii de la Mundo Deportivo susțin că Liverpool este interesată de serviciile tânărului mijlocaș, alături de alte echipe precum Manchester United, Barcelona și Bayern. Totuși, se pare că oficialii liderului din Premier League au intrat deja în contact cu oamenii din conducerea lui Bayer Leverkusen și vor să îl transfere în vară pe Havertz.
În stagiunea 2017-2018, Klopp a fost de acord să se despartă de Coutinho, dorind să întărească defensiva. Cu cei 145 de milioane de euro încasaţi de la Barcelona, "cormoranii" i-au luat pe Van Dijk, Alisson, Keita şi Fabinho, iar rezultatele n-au întârziat să apară. Liverpool a cucerit Champions League în sezonul trecut, iar acum trupa lui Klopp este foarte aproape să câștige titlul în Premier League, după o pauză de 30 de ani.
201 meciuri a strâns Coutinho pentru Liverpool, reușind să înscrie 54 de goluri.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, insa ele se regasesc in continuare la principalii operatori de pe piata. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
Lucian Sănmărtean a ales jucătorul etapei a 28-a din Premier League
08/03/2022 LA 12:36
Premier League
Coutinho, lăudat de o legendă din Premier League: "Va fi una dintre poveștile sezonului"
11/02/2022 LA 17:01