Havertz a ajuns la Chelsea pentru 75 de milioane de euro în perioada de transferuri din vară însă a reușit doar un gol și un assist în 14 meciuri în Premier League. Însă Lampard îl susține în continuare pe jucătorul de 21 de ani și este de părere că problemele cu COVID-19 sunt vinovat pentru forma sa slabă.
”Chiar când Kai începuses să se obișnuiască cu Premier League și să aibă meciuri bune, s-a infectat cu coronavirusul și a avut o formă destul de severă. Cred că lumea a început în sfârșit să vorbească despre asta acum”, a declarat Lampard.
”Am citit despre cât de mult pot suferi oamenii din cauza asta. Unii sunt asimptomatici. El cu siguranță a avut simptome și am vorbit cu el despre asta”, a afirmat Lampard.
Premier League
Blestemul numărului "9", la Chelsea. Lukaku, ultimul de pe o listă lungă de eșecuri
30/06/2022 LA 09:21
Am încredere totală în el, trebuie să îi oferim timp, mai ales din cauza situației cu COVID - asta chiar este o problemă. Este o problemă importantă!

Lampard susține că efectele COVID-19 se resimt asupra lotului

Chelsea a pierdut trei din ultimele cinci meciuri iar clubul din vestul Londrei se află în prezent pe locul șase în clasament. Înaintea meciului cu Manchester City, care va fi în direct pe Eurosport, Lampard a recunoscut că virusul a avut un efect de lungă durată asupra lotului.
”A fost foarte dificil, nu doar pentru mine dar și pentru staff-ul medical pentru că unii jucători sunt asimptomatici și revin la antrenamente la câteva zile, dar la alții durează mai mult. Îi văd obosiți și pentru că totul este nou, nu avem ce să facem. Nu avem metodele pentru a aduce jucătorii la același nivel rapid. Este o problemă pentru toată liga, nu doar la noi. Acest an va fi diferit”, a afirmat el.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Premier League
Sadio Mane vs Darwin Nunez. Iese pe plus Liverpool? Plusuri și minusuri pentru cei doi
29/06/2022 LA 11:51
Premier League
Chelsea încearcă să dea o dublă lovitură: negociază pentru doi jucători de la City
28/06/2022 LA 06:52