Edinson Cavani şi-a arătat, imediat ce a fost oficializată mutarea, disponibilitatea pentru a-i ceda noului coleg tricoul care l-a făcut pe acesta din urmă celebru. Doar că, potrivit manchestereveningnews.co.uk, regulamentul nu permite ca unui jucător să îi fie schimbat numărul odată ce sezonul a început.
Ca atare, singura variantă ca Ronaldo să îmbrace tricoul cu numărul 7 în actualul sezon e dacă uruguayanul Cavani va pleca, lucru improbabil. Există şi varianta ca United să solicite o dispensă specială la oficialii Premier League, însă şansele unui răspuns pozitiv nu sunt garantate.
Ligue 1
Neymar a recunoscut că a vrut să plece de la PSG în 2021! De ce a luat această decizie
ACUM 13 ORE

Ronaldo şi istoricul tricoului cu numărul "7"

Interesant e că şi când a sosit prima oară pe Old Trafford, Ronaldo a avut probleme cu numărul, el dorindu-şi un alt tricou decât "7"-le "moştenit" de la Cantona şi Beckham.
"După ce am semnat cu United, Sir Alex m-a întrebat ce număr mi-aş dori. "28", i-am răspuns. S-a uitat la mine ciudat, derutat de alegere şi mi-a zis: "Nu, vei purta numărul 7. E un tricou încărcat de istorie, care îţi va da o motivaţie în plus". Am fost forţat să trăiesc cu acea mare onoare", dezvăluia Ronaldo în urmă cu mulţi ani.
Transferat în 2009 la Real Madrid de la United, Ronaldo nu a evoluat în primul sezon pe Bernabeu cu numărul "7", fiind forţat să aleagă "9". Asta pentru că Raul, legenda blanco, încă nu se transferase la Schalke. Din 2010, însă, lusitanul a îmbrăcat doar tricoul care l-a făcut celebru.
Premier League
Ronaldo, scos din sărite de doi coechipieri de la United! Pe cine e supărat, după ultimul meci
IERI LA 07:29
Premier League
4 antrenori pe lista scurtă a lui Manchester United! Cine i-ar putea lua locul lui Ralf Rangnick
24/01/2022 LA 11:52