Atacantul celor de la Wolverhampton, Diogo Jota, reprezintă o nouă țintă pentru Liverpool în perioada de transferuri, scrie presa engleză. Portughezul de 23 de ani este văzut ca o alternativă ideală pentru Sadio Mane. Liverpool vrea să transfere un atacant în această vară.
Jota este al 2-lea golgheter al celor de la Wolves, după Raul Jimenez, și a impresionat în fiecare din cele 3 sezoane în care a evoluat pentru clubul englez. Dacă în primul sezon a marcat de 17 ori în Championship, Jota a reușit apoi 9 goluri în sezonul precedent iar în actuala stagiune a marcat de 6 ori. Și mai bine s-a simțit în Europa League unde a înscris de 9 ori în 12 partide, fiind titular în doar 8 meciuri.

Jota vrea ca titlul să meargă la Liverpool

Premier League
Zinedine Zidane, marea șansă a lui Solskjaer
17/09/2021 LA 09:35
Într-un interviu pentru site-ul oficial al celor de la Wolverhampton, Jota a vorbit despre posibilitatea ca Liverpool să primească titlul de campioană chiar dacă nu va mai juca un meci. Echipa lui Jurgen Klopp mai avea nevoie de 2 victorii pentru a fi matematic campioană când sezonul a fost oprit din cauza pandemiei de COVID-19.
În cazul în care avem ghinion și nu vom putea încheia sezonul, cred că ar fi foarte puțin care s-ar opune (acordării titlului lui Liverpool). Desigur, sunt echipe rivale care poate s-ar opune, însă cred că 95% din oameni vor fi de acord. Din punctul meu de vedere ar fi o campioană meritată
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
Jurgen Klopp vrea să dea lovitura vara viitoare! Ce super fotbalist își dorește la Liverpool
16/09/2021 LA 08:54
Premier League
Klopp, întrebat dacă e bucuros că Ronaldo a ajuns la Manchester United. Răspunsul germanului
15/09/2021 LA 08:21