Într-un interviu oferit recent pentru FourFourTwo, Saha a povestit cum a fost pentru el perioada petrecută pe Old Trafford, cu Sir Alex Ferguson pe banca tehnică. Atacantul cu 42 de goluri pentru "diavolii roșii" a amintit un eveniment mai vechi, de pe vremea când Cristiano Ronaldo avea numai 18 ani:
Ruud era obsedat când venea vorba de goluri și își dorea să primească toate pasele. De multe ori nu se înțelegea cu Sir Alex, iar acest lucru a cântărit mult în plecarea sa la Real Madrid. Van Nistelrooy a fost un fotbalist fantastic și are tot respectul meu. Totuși, uneori exagera din cauza dorinței sale puternice să marcheze cât mai mult.
https://i.eurosport.com/2019/11/17/2718612.jpg
Liga Campionilor UEFA
Cine sunt fotbaliștii cu cele mai multe trofee Champions League câștigate! Un singur jucător are 6
ACUM 3 ORE

"Cristiano era un adevărat animal!"

Țin minte că la un antrenament a izbucnit o ceartă între Ruud și Cristiano. Tatăl lui Ronaldo tocmai decedase, iar Ruud i-a reproșat ceva. A fost un moment total nepotrivit, iar Cristiano a început să plângă. Astfel de lucruri se întâmplă când doi jucători au personalitate puternică, dar sunt sigur că Van Nistelrooy a regretat acel eveniment. În perioada respectivă, Cristiano era un adevărat animal. Nu știu dacă puteai să spui că era uman. Încă de la 18 sau 19 ani se vedea cu ochiul liber că tipul nu era normal. Cristiano a ajuns la nivelul actual datorită muncii depuse. Dintotdeauna a tras din greu, mai mult decât toți ceilalți.
https://i.eurosport.com/2019/11/17/2718611.jpg
Louis Saha a jucat timp de patru ani pentru Manchester United, între 2004 și 2008. Francezul a bifat 124 de apariții pentru "diavolii roșii", în care a înscris 42 de goluri și a oferit 19 assist-uri. De-a lungul perioadei petrecute pe Old Trafford, Saha a câștigat cinci trofee, printre care și UEFA Champions League.
Fotbal
Cursa pentru Balonul de Aur are un favorit uriaș! Messi, cotat cu aceleași șanse ca... Bonnuci
24/05/2022 LA 07:23
Premier League
Cristiano Ronaldo, în planurile lui Ten Hag! Ce așteptări are antrenorul de la starul lui United
23/05/2022 LA 12:42