Prima repriză nu a fost neapărat cel mai strălucită însă Sheffield a fost echipa care a controlat partida în primele 20 de minute. Treptat, Tottenham a început să aibă mai mult posesia și să ajungă în careul advers, fără să își creeze însă ocazii cu adevărat mari. Lipsa creativității a fost vizibilă la Spurs iar faptul că Eriksen a fost pe bancă înseamnă că Pochettino are de răspuns la câteva întrebări.
După 58 de minute în care Sheffield United a fost echipa mai bună, Tottenham a reușit să deschidă scorul după ce Son a profitat de o gafă a lui Enda Stevens care i-a oferit mingea pe tavă sud-coreeanului, lăsându-l singur cu Dean Henderson.
Doar două minute mai târziu, McGoldrick a crezut că a egalat pentru Sheffield dar a fost contrazis imediat de VAR, care a văzut un offside milimetric la Lundstram, care avea cel mai probabil degetul mare de la picior în afara jocului.
Serie A
3 cluburi tari din Europa, pe urmele lui Dybala! Cine se luptă pentru transferul argentinianului
ACUM 19 ORE
George Baldock a reușit totuși să egaleze pentru oaspeți în minutul 78 după centrarea lui McGoldrick. Astfel, Sheffield United rămâne cu o singură înfrângere din patru meciuri jucate cu echipele din Top 6.
De cealaltă parte, Tottenham cade pe locul 12 și este echipa care a pierdut cele mai multe puncte după ce au fost la conducere.

Rezultatele de astăzi din Premier League

Chelsea – Crystal Palace 2-0
Tottenham – Sheffield United 1-1
Southampton – Everton 1-2
Burnley – West Ham 3-0
Newcastle – Bournemouth 2-1
Premier League este transmis în exclusivitate în România de Eurosport. Emisiunea Premier League Show, produsă de către Eurosport România, are loc în fiecare sâmbătă și duminică înaintea partidelor din Premier League.
Premier League
Eriksen s-ar putea întoarce în Anglia! Englezii scriu că mai multe cluburi din Premier League îl vor
IERI LA 06:42
Premier League
Arsenal a cerut amânarea partidei cu Tottenham! Ce probleme de lot are Arteta
14/01/2022 LA 20:16