Meciul a început bine pentru Tottenham dacă e să luăm în calcul că echipa lui Mourinho a avut mai multe șuturi pe poartă în primele cinci minute (1) decât în întreaga partidă cu Bournemouth (0). Cu toate acestea, Arsenal a pus ulterior stăpânire pe joc, chiar dacă fără să-și creeze mari ocazii.
Poate că ocaziile mari nu au venit, dar golul nu a întârziat. După insistențele lăudabile ale lui Xhaka, Alexandre Lacazette a lansat o torpilă care s-a oprit doar în colțul porții lui Lloris iar francezul nu a avut de ales decât să scoată resemnat mingea din plasa porții. Un gol superb și un început senzațional de meci pentru Arsenal.
Premier League
Liverpool dă marea lovitură pe piaţa transferurilor! 58 de milioane € pentru un atacant fantastic
IERI LA 09:11
Dar Arsenal fiind Arsenal, a găsit o modalitate de a ajunge de la sublim la ridol în doar câteva minute. În minutul 19 lui Kolasinac i s-a părut o idee bună să trimită o pasă înapoi mult prea tare pentru David Luiz, brazilianul nu a gestionat nici el grozav situația iar Son Heung-min a profitat și cu un lob elegant a adus egalarea pentru Spurs. Acesta a fost primul gol împotriva lui Arsenal din cariera sud-coreeanului.
Repriza a doua a fost controlată în mare parte tot de Arsenal iar în primele 20 de minute ale părții secunde, Tottenham a reușit doar 33 de pase față de cele 187 ale tunarilor. Elevii lui Arteta au avut o posesie de 84% în aceeași perioadă. O situație cu care Mourinho este cu siguranță obișnuit, dar care se pare că nu mai aduce la fel de des rezultate.
Poate nu des, dar azi cu siguranță da. Pentru că în minutul 81 Toby Alderweireld a lovit impecabil cu capul după un corner, Emiliano Martinez nu a mai avut ce face și Spurs a preluat conducerea.
Spectacolul din Premier League de pe Eurosport vă este oferit de Unibet.
Premier League
Singurul fundaș care l-a speriat pe Haaland: "Un monstru, nu cred că am câștigat vreun duel direct"
IERI LA 06:28
Premier League
OFICIAL - Gerrard dă lovitură după lovitură! Aston Villa a transferat un fotbalist de la Arsenal
IERI LA 06:05