Întrebat într-o sesiune live pe Instagram care au fost cei mai activi și cei mai leneși jucători alături de care s-a antrenat, Crouch i-a oferit ca exemple pozitive pe Gareth Bale (la Tottenham) și Frank Lampard (naționala Angliei), în timp ce Sol Campbell a primit votul pentru cel mai leneș coleg.
Crouch și Campbell s-au întâlnit inițial la Tottenham, în perioada 1998-2000, când fostul atacant avea numai 17 ani. La vremea aceea, Cambpell se afla într-o formă extraordinară, fiind titular la echipa națională. Fundașul se pregătea intens și era un adevărat exemplu pentru mult mai tânărul Crouch.

Crouch: "Campbell își pierduse din entuziasm"

Premier League
Ziua în care Sir Alex Ferguson a încălcat propria regulă: "Ne-a întrebat dacă l-am transfera"
18/04/2020 LA 11:00
Lucrurile s-au schimbat radical la reuniunea de peste 10 ani, din vestiarul lui Portsmouth. Campbell împlinise între timp 34 de ani și se îndrepta spre finalul carierei, motiv pentru care ritmul său de la antrenamente nu era cel de odinioară. Crouch a remarcat acest lucru și chiar a povestit o întâmplare haioasă, în care Campbell și-a exprimat perfect "dorința" de a mai alerga la baza de pregătire.
"Îmi este greu să-i diferențiez pe Gareth Bale și Frank Lampard pentru că amândoi se pregăteau impecabil. Erau mereu primii care veneau și ultimii care plecau de la antrenament. Alergau până la ultima picătură de transpirație. La polul opus, l-aș menționa pe Sol Campbell. Se afla la finalul carierei și își pierduse din entuziasm.
Îmi amintesc când ne-am întâlnit în camera de masaj, într-o dimineață. Stătea întins pe pat, iar Harry Redknapp (n.r. - managerul lui Portsmouth) l-a întrebat: 'Te antrenezi astăzi, Sol?'. Răspunsul său a venit imediat: 'Azi nu'. Chiar dacă nu se mai pregătea la fel ca înainte, adică extraordinar, evoluțiile sale din timpul meciurilor erau în continuare excelente.", a povestit Crouch, pe contul de Instagram.

Campbell, legendă în Anglia

Sol Campbell rămâne unul dintre cei mai mari fundași din istoria fotbalului englez. De-a lungul carierei sale, Campbell a bifat 601 de apariții în toate competițiile pentru Tottenham, Arsenal, Portsmouth, Notts County și Newcastle. La nivelul echipei naționale, fostul fundaș a adunat 73 de selecții.
6 trofee a cucerit Sol Campbell în timpul carierei sale, printre care și 2 titluri în Premier League. Fostul apărător s-a aflat pe teren în finala UEFA Champions League din 2006, când Arsenal a pierdut cu 2-1 împotriva Barcelonei. Chiar el a marcat golul londonezilor, în prima repriză. În cele din urmă, Eto'o și Belletti au întors rezultatul și au adus trofeul pe Camp Nou.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
OFICIAL - Rafa Benitez, dat afară de Everton. Un fost jucător legendar, aproape să îi ia locul
16/01/2022 LA 15:11
Premier League
Se "trezeşte" Liverpool! Klopp e gata să plătească o sumă impresionantă pentru "Firmino al Franţei"
16/01/2022 LA 12:53