Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Crystal Palace - Manchester United 0-2. "Diavolii roșii" rămân în cursa pentru Champions League

Cosmin Cioboata

Actualizat 17/07/2020 la 01:33 GMT+3

Manchester United s-a impus pe terenul lui Crystal Palace, scor 2-0, și continuă lupta pentru un loc de UEFA Champions League.

Crystal Palace - Manchester United 0-2

Credit imagine: Getty Images

Marcurs Rashford a deschis scorul în prelungirile primei reprize, după o acțiune personală minunată. Tânărul atacant a intrat în careu, a fentat un adversar și a trimis la colțul lung, fără speranțe pentru goalkeeper-ul Guaita. Ayew a reușit să restabilească egalitatea în minutul 55, după o centrare expediată de Zaha. A fost nevoie de intervenția tehnologiei VAR și, în cele din urmă, arbitrul a anulat golul pe motiv de offside.
Cu 12 minute rămase pe tabelă, Martial a dublat avantajul formației pregătite de Ole Gunnar Solskjaer. Același Rashford l-a găsit excelent cu o pasă pe francez, iar acesta n-a iertat. Martial a șutat în plasa laterală din fața careului mic și a stabilit scorul final.

Manchester United continuă lupta pentru un loc de UEFA Champions League

Grație victoriei din această seară, Manchester United se menține în lupta pentru TOP 4. "Diavolii roșii" se află pe locul 5, la egalitate de puncte cu Leicester (locul 4, 62p) și la o lungime în spatele lui Chelsea (locul 3, 63p).
În ultimele 2 etape ale sezonului din Premier League, United va evolua pe teren propriu cu West Ham (22 iulie, 20:00) și în deplasare cu Leicester (26 iulie, 18:00). Până la cele două partide, formația lui Solskjaer va juca pe Wembley în semifinalele Cupei Angliei, în compania lui Chelsea (19 iulie, 20:00), în direct și în exclusivitate pe Eurosport 1.
Spectacolul din Premier League de pe Eurosport vă este oferit de Unibet.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo