Primul pe lista lui Lampard este goalkeeperul englez Nick Pope. Însă conducerea lui Chelsea dorește să obțină o sumă importantă pentru Kepa, pe care l-au cumpărat pentru 83 milioane de euro în 2018, devenind astfel cel mai scump portar din lume. Cea care se ocupă de transferuri la Chelsea, Marina Granovskaia, s-a ocupat personal de transferul lui Kepa și i-a oferit un contract pe șapte ani în valoare de 11,8 milioane de euro.
Kepa, în vârstă de 25 de ani, a fost lăsat pe bancă în egalul de sâmbătă, 2-2 cu Leicester iar locul său a fost luat de Willy Caballero, în vârstă de 38 de ani. A fost pentru prima oară când Kepa a stat pe bancă în acest sezon după mai multe meciuri pline de erori.
Chelsea are doar cinci meciuri fără gol primit în acest sezon iar Lampard își dorește deja un nou portar în următoarea fereastră de transferuri din vară. Conform site-ului spaniol Cope dar și The Sun, Kepa a jucat deja ultimul său meci pentru Chelsea - Caballero va rămâne titular pentru restul sezonului.
Premier League
Cum a ajuns Chelsea, din candidată serioasă la titlu în Premier League, o echipă de nerecunoscut
IERI LA 09:56
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia. Rămânem deschiși negocierilor fair play cu Telekom, purtate cu bună credință.
Premier League
OFICIAL - Rafa Benitez, dat afară de Everton. Un fost jucător legendar, aproape să îi ia locul
16/01/2022 LA 15:11
Premier League
Se "trezeşte" Liverpool! Klopp e gata să plătească o sumă impresionantă pentru "Firmino al Franţei"
16/01/2022 LA 12:53