Într-un interviu oferit pentru BBC Sport, atacantul a povestit cum oficialii londonezi au încercat să-l aducă pe Emirates, pe vremea când evolua pentru Barcelona, în 2014.
"La acea vreme, aveam multe întâlniri și apeluri cu oficialii lui Arsenal. În proporție de 90% eram sigur că voi ajunge pe Emirates, sub comanda lui Arsene Wenger. În cele din urmă, n-am ajuns la un numitor comun.
Apoi, a venit oferta celor de la Atletico Madrid, iar în 3-4 zile am semnat tot. Nu știu ce s-ar fi întâmplat dacă ajungeam la Arsenal. Totuși, n-am regretat decizia luată în acel moment. Am fost foarte fericit la Madrid, din toate punctele de vedere.", a spus David Villa pentru BBC Sport.
Africa Cup of Nations
Aubameyang se va întoarce în Anglia înainte de finalul Cupei Africii! Care este starea fotbalistului
ACUM 13 ORE
David Villa a avut o carieră impresionantă în Spania, unde a câștigat 3 titluri de campion: de 2 ori cu Barcelona și o dată cu Atletico Madrid. În vitrina fostului vârf se numără și trofeul Champions League, cucerit alături de catalani în 2011.
https://i.eurosport.com/2019/11/13/2715953.jpg

David Villa: "Mi-am dorit să joc în Premier League"

Villa a mărturisit că și-a dorit enorm să joace în Premier League, însă în cele din urmă a acceptat alte destinații.
"Iubesc stilul din Premier League, am urmărit multe meciuri și chiar m-am gândit că aș putea să ajung acolo. Am primit câteva oferte din Anglia, dar când acestea ajungeau la mine, eu aveam contractul deja semnat cu altă echipă, din altă țară.", a mai precizat fostul jucător.
David Villa a avut o carieră fantastică și la nivelul echipei naționale. În 98 de selecții pentru Spania, atacantul a marcat 59 de goluri și a reușit să câștige un Campionat European (în 2008) și o Cupă Mondială (în 2010).
De-a lungul carierei, Villa a evoluat pentru Sporting Gijon, Real Zaragoza, Valencia, Barcelona, Atletico Madrid, New York City FC, Melbourne City și Vissel Kobe. Spaniolul și-a încheiat cariera la începutul acestui an, în campionatul Japoniei. Cea mai mare cotă de piață pe care a primit-o David Villa, potrivit transfermarkt.com, a fost 50 de milioane de euro, în 2010.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Ligue 1
Un jucător adus în vară, aproape de despărțirea de PSG! Cu cine ar putea semna după doar 6 luni
ACUM 16 ORE
Premier League
Se "trezeşte" Liverpool! Klopp e gata să plătească o sumă impresionantă pentru "Firmino al Franţei"
IERI LA 12:53