Presa din Spania a reacționat imediat după anunțul că Jose Mourinho este noul antrenor de la Tottenham Hotspur, luându-i locul lui Mauricio Pochettino. Mourinho era creditat ca principalul favorit pentru postul de antrenor la Real Madrid, în cazul în care Florentino Perez își va pierde răbdarea cu Zinedine Zidane.
Cum numele lui Mourinho era din ce în ce mai des menționat, starurile din vestiarul Realului se temeau de revenirea acestuia la echipă. Conform Sport de Catalunya, liderii din vestiar, în frunte cu Sergio Ramos, s-au bucurat după ce Mourinho a preluat-o pe Tottenham!
Mourinho a câștigat o Cupă a Spaniei și un titlu în cei 3 ani petrecuți la Madrid, însă în ultimul sezon a avut probleme cu mai mulți jucători ai echipei.
Ligue 1
"Mbappe va face istorie!" Ronaldinho, convins că starul lui PSG este cel mai bun jucător din Franța
ACUM 10 ORE

Vestiarul Realului nu-l dorea pe Mourinho

Presa din Spania a speculat în mai multe rânduri că Mourinho ar putea să revină la Real Madrid, Zinedine Zidane fiind sub o constantă presiune la fiecare rezultat slab al echipei.
Iar cei din vestiarul Realului i-au transmis lui Florentino Perez că îl susțin în continuare pe Zidane și că nu doresc revenirea lui Mourinho. În primul mandat, Mourinho a intrat într-un conflict cu legenda Iker Casillas iar portarul care a fost crescut de Real a părăsit echipa.
Ligue 1
Un singur jucător a știut dinainte că Mbappe va rămâne la PSG! Pochettino "a dat tot din casă"
ACUM 18 ORE
Premier League
Pep Guardiola i-a mulțumit lui Liverpool pentru felul în care a jucat în acest sezon
22/05/2022 LA 06:42