Presa din Spania a reacționat imediat după anunțul că Jose Mourinho este noul antrenor de la Tottenham Hotspur, luându-i locul lui Mauricio Pochettino. Mourinho era creditat ca principalul favorit pentru postul de antrenor la Real Madrid, în cazul în care Florentino Perez își va pierde răbdarea cu Zinedine Zidane.
Cum numele lui Mourinho era din ce în ce mai des menționat, starurile din vestiarul Realului se temeau de revenirea acestuia la echipă. Conform Sport de Catalunya, liderii din vestiar, în frunte cu Sergio Ramos, s-au bucurat după ce Mourinho a preluat-o pe Tottenham!
Mourinho a câștigat o Cupă a Spaniei și un titlu în cei 3 ani petrecuți la Madrid, însă în ultimul sezon a avut probleme cu mai mulți jucători ai echipei.
Serie A
Sarri, prea puternic pentru Mourinho! Dramatism total în "Derby della Capitale"
ACUM 35 MINUTE

Vestiarul Realului nu-l dorea pe Mourinho

Presa din Spania a speculat în mai multe rânduri că Mourinho ar putea să revină la Real Madrid, Zinedine Zidane fiind sub o constantă presiune la fiecare rezultat slab al echipei.
Iar cei din vestiarul Realului i-au transmis lui Florentino Perez că îl susțin în continuare pe Zidane și că nu doresc revenirea lui Mourinho. În primul mandat, Mourinho a intrat într-un conflict cu legenda Iker Casillas iar portarul care a fost crescut de Real a părăsit echipa.
Fotbal
Haos total la PSG. Mbappe, surprins de camere când îl vorbește de rău pe Neymar. Ce a spus
ACUM 5 ORE
Scottish Premiership
Ianis Hagi, despre perioada petrecută în carantină: "A fost extrem de greu!" Ce a învățat la Rangers
24/09/2021 LA 15:23